Kastamonu KYK, finalde penaltılarda kaybetti

KYK İller Arası Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonası'nda Kastamonu KYK, finalde karşılaştığı Trabzon KYK'ya seri penaltı atışları sonrası kaybetti ve Türkiye 2.si oldu.

  • 1269
Kastamonu KYK, finalde penaltılarda kaybetti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Düzce’de gerçekleştirilen KYK İller Arası Futbol Turnuvası Türkiye Şampiyonasında Kastamonu KYK, finalde Trabzon KYK ile karşılaştı. Zorlu geçen müsabakanın ardından Kastamonu KYK, Trabzon KYK ile 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmada eşitlik bozulmazken seri penaltı atışlarına geçildi. Seri penaltı atışları sonrası 4-3 yenilerek Türkiye Şampiyonasında 2.ci oldu.

KYK Kastamonu İl Müdürü Reşat Aşrak, finalde Trabzon KYK ile karşılaştıklarını belirterek, “Defalarca gol pozisyonuna girmemize, şutlarımızın direkten dönmesine rağmen bir türlü ikinci golü bulamadık ve maç 1-1 tamamlandı. Penaltılar sonucu 4-3 Trabzon KYK şampiyonluğa uzandı. Geçen yıl Türkiye 3.sü olan ekibimiz bu yıl Türkiye 2. Oldu. İstikrarlı bir şekilde şampiyonluğa emin adımlarla giden ekibimiz, bu yıl olmadı ama inşallah 2018’de şampiyonluk kupasını getireceğine inanıyoruz. Gol kralı ve en iyi oyuncu bizim futbolcumuz Erdi Sarı oldu. Erdi Sarı turnuva boyunca dikkatleri üzerine çekti. Oyuncularımızı tebrik ediyoruz” dedi.

Turnuvada Kocaeli KYK üçüncü, Manisa KYK da dördüncü oldu.