'Kastamonu'nun tüm sorunları çözülecek'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Aydın, Kastamonu'nun bütün sorunlarını çözeceklerinin sözünü verdi.

  • 566
'Kastamonu'nun tüm sorunları çözülecek'

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti.

Yüksel Aydın, iş dünyasının temsilcileri ile yaptığı buluşmada, üretken belediyecilik sloganı ile yola çıktıklarını ifade ederek, Kastamonu’nun bütün sorunlarını çözeceklerinin sözünü verdi.

31 Mart yerel seçimleri yaklaşırken seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Kastamonu Belediye Başkan adayı Yüksel Aydın, çalışmalar kapsamında Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odasını (KATSO) ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Fındıkoğlu ve oda yöneticileri ile bir araya geldi.

Kastamonu’ya yönelik planlanan projeler hakkında görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette, Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Kapulu, KAÇEP Başkanı Serap Uzunsokaklı, belediye meclis üyesi adayları ve parti mensupları katıldı.

Başkan Adayı Yüksel Aydın, KATSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu’ndan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Fikir alışverişlerinin yapıldığı buluşmada Kastamonu’nun sosyoekonomik gelişmeleri hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.

Başkan adayı Yüksel Aydın, geçen 5 yıllık süreçte tüm olumsuzluklara rağmen iş dünyası ile yakın ilişki içerisinde olmaya gayret gösterdiklerini ifade etti.

Dünya çapında yaşanan ekonomik gelişmelerin Kastamonu’yu da etkilediğini kaydeden Aydın, “Ekonomik dalgalanmalara rağmen hiçbir bahanenin ardına sığınmadan yapabileceklerimizin en mükemmelini yapma gayreti içerisinde olduk. Kamunun kaynaklarını bol bulup savurmadan, israf etmeden, tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunarak çalıştık. Yaptık, yine yaparız. Biz 3-5 azınlığın değil tüm Kastamonuluların hizmetkarı olmak için yola çıktık. Biz kamunun malını beytülmal görüyor, birileri gibi Kastamonuluların malını 3-5 azınlığın hizmetine sunmuyoruz. Site toplantılarında vatandaşlarımız öyle mağduriyetler anlatıyorlar ki akıl almıyor. Maşallah elinde tablet ile dolaşan arkadaş yapacağını iyi yapmış. Biz dediğimiz gibi kendimize değil halkımıza hizmet için yola çıktık. '7/24 Kastamonu’nun hizmetkârı olma' şiarıyla çalışma yürüteceğiz. Alanında uzman ekibimizle birlikte şehrimizin temel sorunları ve alternatif çözüm yollarına dair kapsamlı bir hazırlık yaptık ve bu konuda yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyoruz. Seçim kampanyamız boyunca, şehrimizin çehresini değiştirecek plan ve projelerimizi, düzenleyeceğimiz lansman toplantımızda halkımızın beğenisine sunacağız. Daha iyiye varmak ve Kastamonu’muzu hak ettiği üst seviyelere çıkarmak için el birliğiyle gayret edeceğiz." dedi.

Aydın sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tarihi, medeniyeti, coğrafyası ile dillere destan bir şehre sahibiz. Eser ve hizmet siyaseti ile Kastamonu’muzu buluşturmak için yola çıktık. Yapacaklarımızı biliyoruz. 5 yılda Kastamonu bambaşka bir şehir olacak. Şehrimize yeni yatırımların geleceği bir dönemi vaat ediyorum. İstihdam ve üretim kapasitemiz artacak. Kastamonu’muzun daha fazla üretmesi ve ürettiğine daha fazla değer katması adına ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız. Kastamonu’da çok önemli fırsatlar var. Bunların kullanılması gerek. İş insanlarını buraya davet edeceğiz. Kastamonu’muzun bereketli toprakları, dinamik insan gücü var. Bunların harekete geçirilmesi gerekiyor. Yatırımcı bir belediye başkanı olması gerekiyor. Bu şehir hepimize emanet. Kastamonu’ya karşı hepimizin sorumluluğu var. Çocuklarımıza daha güzel, yaşanabilir, sorunlarını çözebilen, dünya ile rekabet eden bir şehir inşa etmek istiyoruz. Bunu da yapabilecek güç ve ekip bizde var." diye konuştu.