'Kastamonu sizin eviniz'

Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, eşi İlknur Vidinlioğlu ile birlikte depremzede aileleri ziyaret etti. 'Kastamonu sizin eviniz.' dedi.

  • 2459
'Kastamonu sizin eviniz'

Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi merkez üssü olan asrın deprem afetinden etkilenen 11 ilimizden şehrimize gelen depremzede ailelerimizi Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu ve eşi İlknur Vidinlioğlu ziyaret etti.

Başkan Vidinlioğlu gerçekleştirdiği ziyarette çocuklar ile bol bol sohbet ederken onlara oyuncak hediye etti.

Depremzede ailelerle de uzun uzun sohbet eden Başkan Vidinlioğlu, burada kendisinden istenen bazı talepleri ise not etti.

Şehrimizin misafirleri olan depremzede ailelere “Kastamonu sizin eviniz. Bizlerde sizlerin aileleriniziz” diyerek seslenen Başkan Vidinlioğlu, yaraların el birliğiyle sarılacağını vurguladı.

Büyük birliktelikle zor günlerin aşılacağını söyleyen Başkan Vidinlioğlu, “Misafirlerimiz bizlere emanet. Onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Bizler elimizden geldiğince destek olmaya devam edeceğiz. Türk Milleti büyük bir millettir Türk Devleti büyük bir devlettir. İnşallah bu zor zamanlar hızla aşılacak. Kıymetli misafirlerimizin yanlarında olmaya devam edeceğiz. Kastamonu onların evi. Bizlerde aileleriyiz. Bir çok vatandaşımızı bu felakette kaybettik. Yaşanan felakette kaybettiğimiz vatandaşlarımıza Cenab-ı Hak’tan rahmet diliyorum. Yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum. Sevincimiz de üzüntümüz de bir bizim. Rabbim ülkemizi ve milletimizi korusun. Bu tür acıları bizlere bir daha yaşatmasın inşallah.” diye konuştu.

'Kastamonu sizin eviniz'
'Kastamonu sizin eviniz'
'Kastamonu sizin eviniz'