'Kastamonu tekstilin ve üretimin merkezi olacak'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Babaş, 'Kastamonu tekstilin ve üretimin merkezi olacak.' dedi.

  • 721
'Kastamonu tekstilin ve üretimin merkezi olacak'

AK Parti Kastamonu Belediye Başkan adayı Tahsin Babaş ev ziyaretlerinden esnaf ziyaretine vatandaşların büyük ilgisiyle çalışmalarını devam ettiriyor.

Babaş, "Hünerli ellerin kaliteli ürünleri ile Kastamonu tekstilin ve üretimin merkezi olacak." dedi.

Ziyaretleri sonrası yaptığı açıklamada birlik beraberlik ve kalkınma vurgusu yapan Babaş, şunları söyledi:

"Gençlerimizin hayalleri, yaşlılarımızın deneyimleri, kadınlarımızın gücü, çocuklarımızın umutları bizi güçlü kılıyor. En önemlisi de bir seçimden öte hep birlikte ortak bir hedefe yol alıyoruz. Bizim çok büyük sorumluluklarımız var; bize emanet edilen inanca, emeğe, umuda öncülük ediyoruz. Boş lafla, suni gündemle, kısır çekişmelerle zaman kaybedemeyiz!

Çalışkan, yetenekli, üretken insanımızın ürettiklerinin daha fazla pazara ulaşması, daha fazla yatırım gelmesi bizim için öncelikli konulardan biri. Kaliteli ürünleri, çalışkan personeli ile şehrimizin önemli işletmelerinden Cillop tekstil ziyaretimizde hem işçilerimiz hem de firma yönetimi ile çok faydalı bir sohbet imkânımız oldu, her birine şükranlarımı sunuyorum. Şehrimizin kalkınmasını merkeze alan bir belediyecilik anlayışını geliştirirken, başta insanımız olmak üzere şehrimizin kaynaklarına güvendik. Tekstil alanında da şehrimizi önemli merkezlerden biri yapmak için öncülük edeceğiz.

'Kastamonu tekstilin ve üretimin merkezi olacak'

Teşkilatımızın her bir ferdi büyük bir samimiyet ve özveri ile şehrimizi kucaklıyor, gece gündüz demeden Kastamonu’yu Türkiye Yüzyılı şehri yapmak için çalışıyor. Özellikle kadınlarımız, Şerife Bacı’nın, Halime Çavuş’un memleketinde kadınların inanmadığı, sahiplenmediği, öncülük etmediği bir hareketin başarılı olması mümkün değil. Fikirleri, önerileri, projeleri ile ufkumuzu açıyorlar. Şehrimizin ve teşkilatımızın bütün kadınlarına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Genci yaşlısı, kadını erkeği, bütün halkımızla hep birlikte refah içinde, huzurlu, konforlu, gelişmiş bir Kastamonu inşa edeceğiz.

Site ziyaretimiz sırasında insanlarımızın ihtiyaçlarını, şehrimizin sorunlarını, çözüm önerilerini dinledik. Sosyal kültürel hayatın zenginleştirilmesi için yapacaklarımızı paylaştık. Hedeflerimizi gerçekleştirmek, projelerimizi hızla hayata geçirmek için bu süreci seçim çalışmasından ziyade yapılacaklar listemizi ve önceliklerimizi hep birlikte belirleme süreci olarak görüyoruz. Önemli bir yolculuk öncesi, yol arkadaşlarımız ile son kontrolleri yapıyoruz.

Turizmden sanayiye, teknolojiden hizmet sektörüne, şehrimizi çok yönlü bir şekilde bütün insanımız ile ayağa kaldırıp, ülkemizin parlayan yıldızı yapacağız. Ziyaretlerimizde bizlere güç veren bütün halkımıza şükranlarımızı sunuyoruz."