Kastamonu Ülkü Ocakları kendi online seminer teknolojisini geliştirdi

Ülkü Ocakları Genel Merkezi'nin talimatı ile Kastamonu Ülkü Ocakları Türkiye'de ilk defa uygulayacakları eğitim seminerlerine başlıyor.

  • 737
Kastamonu Ülkü Ocakları kendi online seminer teknolojisini geliştirdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koronavirüs salgını nedeniyle ülkemizde alınan tedbirlerin ardından Ülkü Ocakları Genel Merkezi’de harekete geçti  ve online eğitim seminerlerine başlama kararı aldı. Ülkü Ocakları tarafından Türkiye’de ilk defa yapılacak olan online eğitim seminerlerinin ilkini genel merkezin talimatı üzerine Kastamonu Ülkü Ocakları gerçekleştiriyor.

Kastamonu Ülkü Ocakları tarafından yarın birincisi yapılacak olan eğitim seminerinin konuğu ise Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Tarık Ziya Çağılcı olacak ve “Ülkü Ocaklarının Dünü Bugünü ve Yarını” konulu seminerini gerçekleştirecek.

Yeni uygulama ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan Kastamonu Ülkü Ocakları Başkanı Haluk Yakar; “Öncelikli olarak ifade etmek isterim ki her işin başı sağlık. Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan salgın maalesef ülkemizde de görüldü. Vaka sayısı ve vefat sayısı her geçen gün artıyor. Bu süreçte devletimiz tarafından açıklanan tedbirlere uymak çok büyük önem arz ediyor. Salgının daha fazla yayılmaması için evde kalmamız çok önemli. Tüm tedbirleri azami derecede uygulayalım. İnşallah en kısa sürede bu illetten kurtuluruz.

Tabi bu süreçte ihmal edilmemesi gereken bir diğer konu da eğitimdir. Eğitim kurumlarının tamamı salgın nedeniyle geçişi süre ile kapatıldı. Ancak eğitimin aksamaması adına bu süreçte teknolojinin tüm imkanları seferber ediliyor. Biz de tamamen kendi alt yapımız ve imkanlarımızla eğitimlerimize devam ediyoruz. Genel merkezimizin talimatlarıyla online eğitim seminerlerimize yarın başlıyoruz. Ülkemiz ve milletimiz için hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Kastamonu Ülkü Ocakları online eğitim semineri yarın saat 20.20’de başlayacak.

Eğitim semineri; http://kastamonuulkuocaklari.org internet bağlantısından kayıt olunarak canlı şekilde izlenilebilecek.