Kastamonu'da 4 Bıçaklı Kamyon Hizmete Girdi

Kastamonu İl Özel İdaresi, karla mücadele kapsamında merkez ve ilçelerinde kullanılmak üzere alınan yeni 4 adet yeni bıçaklı kamyon, hizmete girdi.

  • 533
Kastamonu'da 4 Bıçaklı Kamyon Hizmete Girdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

4 adet yeni bıçaklı kamyon, Ankara’dan alınarak Kastamonu’ya getirildi. Kastamonu İl Özel İdaresi bahçesinde düzenlenen törene Vali Şehmus Günaydın, İl Jandarma Komutanı Alb. Serdar Güngör, İl Emniyet Müdürü Mustafa Yoldan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Karahasan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Nida Sinsi, Yol İş Sendikası Şube Başkanı Mehmet Çelik ve İl Özel İdaresi çalışanları katıldı.

Törende konuşan Vali Günaydın, Kastamonu’da 9 bin 357 kilometre yol ağının bulunduğunu belirterek, “Vatandaşlarımıza hizmetlerin etkin, verimli ve süratli verilmesi için makine parkımızın güçlü olması gerekir. 2015 yılında İl Özel İdaresi olarak makine parkımızı oldukça zenginleştirdik. Bu da vatandaşımıza hizmet noktasında çalışanlarımıza kolaylık sağladığı gibi vatandaşlarımıza da daha hızlı ve kaliteli hizmet götürülmesini sağlayacaktır” dedi.

Vali Günaydın, Kastamonu’ya alınan 4 adet bıçaklı kamyonun hayırlı olması dileğinde bulundu.

(İHA)