Kastamonu'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 8 Yaralı

Kastamonu'da sabah saatlerinde iki aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

  • 1628
Kastamonu'da Trafik Kazası: 1 Ölü, 8 Yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde sabah saatlerinde Ahmet Topçu (45) idaresindeki 34 DR 0883 plakalı kamyonet ile Özcan İçsezgi (37) yönetimindeki 34 AJC 55 plakalı otomobil, Yaralıgöz mevkisine geldikleri esnada kafa kafaya çarpıştı.

Kazada, otomobil sürücüsü Özcan İçsezgi, olay yerinde hayatını kaybederken, diğer aracın sürücüsü Ahmet Topcu ile araçta bulunan Sabri Kök (71), Murat Demircan (28), Nermin Demircan (44), Öznur Topçu (21), Zeliha Topçu (40), Nafiye Demircan (41) ve bir yaşındaki bebek Bilal Özbek Topçu yaralandı.

Yaralılar, olay yerine sevk edilen çok sayıda ambulans ile Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılarak, burada tedavi altına alındı.

Olay yerinde hayatını kaybeden Özcan İçsezgi ise Olay Yeri İnceleme ekiplerinin ve Cumhuriyet Savcısının incelemesinin ardından cenaze aracına konarak Devrekani Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldı.

Öte yandan, kazada yaralanan Sabri Kök, Murat Demircan, Nermin Demircan, Öznur Topçu, Zeliha Topçu ve Nafiye Demircan’ın hayati tehlikesinin devam ettiğini ve ileri tetkik ve tedavi içinde başka illere sevk edilecekleri belirtildi.

Kazada hayatını kaybeden Özcan İçsezgi’nin, İstanbul’dan Kastamonu’ya kayınpederi Sabri Kök’ü almak için geldiği ve dönüş yolunda kaza yaptığı öğrenildi. Ayrıca Ahmet Topcu idaresindeki otomobilin de, Kastamonu’ya bir yakınlarının cenazesine katılmak üzere geldiği öğrenildi.

EMİN TÜRKAY ÖZTÜRK - VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)