Kastamonu'da otomobil evin bahçesine uçtu: 2 ölü, 4 yaralı

Kastamonu'da buzlanma nedeniyle yoldan çıkan otomobil bir evin bahçesine uçtu. Kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. 

  • 6615
Kastamonu'da otomobil evin bahçesine uçtu: 2 ölü, 4 yaralı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Edinilen bilgiye göre, Seydiler ilçesine bağlı Yolyaka Köyünden Devrekani ilçesine misafirlikten dönen Rahmi S. (34) idaresindeki 37 SF 856 plakalı otomobil, Seydiler’de soğuk hava nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bir evin bahçesine düştü.

Kazada sürücü Rahmi S.’nin babası Fehmi S. (53) ile annesi Melek A. (56) olay yerinde hayatını kaybetti. Sürücü Rahmi S. (34) ile otomobilde bulunan eşi Neriman S. (33), kızı 2 aylık Gizem S. ve Kadir U. (56) yaralandı. Yaralılar, olay yerine sevk edilen ambulanslarla Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan Neriman S.’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, diğer yaralıların vücudunda kırıklar oluştuğu belirtildi.

Kazanın hava sıcaklığının -3 dereceye kadar düşmesi sonucu yolda oluşan buzlanmadan kaynaklandığı ve aracın kayarak yoldan çıktığı belirtildi.

Yetkililer, sürücülerin yola kar lastiksiz ve zincirsiz çıkmalarını istedi. Ayrıca Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü ekiplerinin ise buzlanmalara karşı yollarda tuzlama ve kumlama çalışması yaptığı görüldü.