Kastamonugücüspor: 3 - Karabük Gençlerbirliğispor: 2

TFF Kadınlar 3. Ligi H Grubunda mücadele eden Kastamonugücüspor, Karabük Gençlerbirliğispor ile karşı karşıya geldi.

  • 5273
Kastamonugücüspor: 3 - Karabük Gençlerbirliğispor: 2

TFF Kadınlar 3. Ligi H Grubunda mücadele eden Kastamonugücüspor kadın futbol takımı, 9 Nisan'da Hasan Doğan Spor Tesislerinde Karabük Gençlerbirliğispor ile karşılaştı.

Kastamonugücüspor için önemli olan bu maçın galibiyetten başka sonucun yeterli olmayacağı idi.

Bu bilinçte olan takımımız maçın başından itibaren gol aradı. Rakibini savunmada kalmaya mecbur eden bir oyun sergilediler. Çok seyrek de olsa kalemize gelen Karabük Gençlerbirliğispor 22'inci dakikada ceza alanı köşesinden bir serbest atış kazandı. Atışı kullanan oyuncu düzgün bir vuruşla takımına golü kazandırdı.

Kastamonugücünde kısa süreli bir şok yaşandı. Toparlanan Kastamonugücü oyuncuları tekrar rakip kaleyi ablukaya aldı.

Sağlı sollu hücumlarına devam ederken hakemin de yanlış kararları oyun akışını etkiledi.

Dakikalar 41'i gösterirken, hücuma kalkan Kastamonugücü uzun bir pas sonucunda topa sahip olmaya çalışan Kübra, kalecinin de üzerine doğru geldiğini görünce zor bir pozisyonda kalecinin üzerinden de aşırarak estetik açıdan güzel bir gol kazandırdı.

Devre bu sonuçla kapandı.

İkinci yarıda daha diri ve gol arzulayan Kastamonugücü oyuncuları, ikinci yarının ilk dakikasında, yani 46'ıncı dakikada kaleye giren topa elle müdahale eden Karabük Gençlerbirliği oyuncusunun hareketi sarı kart ve penaltı olarak hakem tarafından cezalandırıldı.

Penaltı atışını düzgün bir vuruşla Güllü gole çevirdi.

Öne geçen Kastamonugücü oyuncuları üçüncü gol için baskılarına devam etti. Bunun semeresini de 61'inci dakikada Kübra’nın ayağından bir gol daha atarak farkı ikiye çıkardı.

Maçın bu sonuçla biteceği sanılırken, son dakikada seyircilerin bile farkına varamadığı bir gol atan Karabük Gençlerbirliğispor sonucu tayin etmiş oldu.

Seyircinin bile farkına varamadığı ise, gol olan topun yerden ve yan ağlardan dışarı çıkması sonucu, yardımcı hakemin orta sahaya koşarak golü teyit etmemesi ve hakemin bitiş düdüğü çalması nedeniyle anlaşılamadı.

Kastamonugücü bir sonraki maçı 16 Nisan'da saat 12.00 de Hasan Doğan Spor Tesislerinde Bartın Kemerspor ile oynayacak.

tff kadınlar 3. lig