Kastamonu'lu Genç İşadamları hedef büyüttü!

Genç KASİAD'ın yeni yönetimi kurulunun belirlenerek, faaliyetlerinin hızlandırılması için istişare toplantılarına başlandı.

  • 763
Kastamonu'lu Genç İşadamları hedef büyüttü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KASİAD himayesinde Kastamonu’lu genç sanayici ve işadamlarını buluşturmak amacı ile 2013 yılında oluşturulan GENÇ KASİAD daha aktif bağlantılar, geliştirilebilir ticari ilişkiler ve  sosyal faaliyetlerde bulunabilmek adına yeni yönetimini ve faaliyet şemasını oluşturmak adına girişimlerini hızlandırdı.

Her geçen gün daha çok üye sayısına sahip olan genç işadamları kendi çabaları ile özellikle İstanbul’da ikamet eden ve diğer vilayetlerde de bulunan Kastamonu’lu genç işadamlarını bünyesine dahil edebilmek adına çalışmalarını hızlandırmak için; Yönetim kurulu ve bir çok üye KASİAD genel merkezinde bir araya geldiler.

Toplantıya katılan KASİAD Genel Sekreteri Cemal Şenol’da genç işadamlarına destek verdiklerini belirterek “Kastamonu artık Türkiye’nin kültür ve ticari anlamda parlayan şehri oldu. Türkiye’nin bir çok vilayetinde hemşerilerimiz çok başarılı alanlarda bulunuyorlar. Ticari hayatlarında Türkiye ekonomisine büyük katkılar sağlayan iş adamlarımızdan, devletimizi temsil eden bir bürokratlarımıza kadar hemşerilerimizi gururla takip ediyoruz. Artık sıra gençlere geldi, sizler istediğiniz sürece gençlerimize sonsuz destek vermeye hazırız” dedi.

Genç KASİAD Başkanı Gökhan Kızılkum; “Üst yönetimimiz olan KASİAD ailesi gibi bizim arzumuz da aynı topraklardan gelen hemşerimiz ile hem ticaret hemde gönül köprüsü oluşturmaktır. Artık faaliyetlerimizi çoğaltarak, adımızı ve varlığımızı daha çok hissettirmek istiyoruz. Başarılarını büyük bir hevesle örnek aldığımız işadamlarımızın bizlere her zaman destek olması bizleri oldukça teşvik ediyor. Gençler olarak bizlerden beklenilen atılımları hep birlikte gururla gerçekleştireceğiz.” dedi.

Kastamonu’lu tüm genç işadamlarına kapılarının açık olduğunu belirten Genç KASİAD ailesi adına Kastamonu basınına açıklamada bulunan Özgür Gürsoy ve Yusuf Gündüz; “Hepimizin ortak düşüncesidir ki; Kastamonulu tüm genç işadamları zaten bu ailenin potansiyel birer parçasıdır. Fakat bizlerle iletişime geçerek Genç KASİAD çatısı altında aktif olarak bulunmaları hem ticari faaliyetlerimize destek olacak, hemde dostluklarımızı pekiştirerek yarınlarımız için büyük yatırımlar yapmamıza zemin sağlayacaktır. Bu sebeple bay-bayan, sektör fark etmemeksizin Genç KASİAD ailesine bekliyoruz.” sözleri ile tüm Kastamonulu genç işadamlarına Kastamonu basını aracılığı ile davetlerini iletilerek; Mayıs 2018 ayında yeni yönetim kurulunu ve faaliyet planlarını da açıklayacaklarını belirttiler.