Kastamonulu judoculardan 6 madalya

Kastamonulu judoculardan Sakarya'da düzenlenen Uluslararası Valilik Kupası'nda 6 madalya geldi.

  • 1269
Kastamonulu judoculardan 6 madalya

25-26 Ağustos tarihleri arasında Sakarya’da 16 farklı ülkeden 1000'i aşkın sporcunun katıldığı 10. Uluslararası Valilik Kupası Judo Turnuvasına 10 sporcu ile katılan Kastamonu Judo Takımı, 1 altın, 1 gümüş ve 4 bronz madalya kazanarak Süper Minikler kategorisinde takım halinde 3. oldu.

Antrenörler Bayram Ceylan ve Hasan Basri Taşkın Kastamonu’da 10 aydır alt yapı çalışmaları sürdürdüklerini ve kalıcı destek bulmaları halinde Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında yarışacak sporcular yetiştirmek istediklerini dile getirdi.

Kastamonu judosu adına ilkin gerçekleştirildiği turnuvada Ceylan ve Taşkın, "Bu maça katılımımızda destek olan başta Sayın Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu'na, Başkan yardımcıları Resul Köprülü ve Mehmet Yurt'a, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Yalçın Güzaydın'a, Ulaşım Hizmetleri Müdürü Ahmet Üstün Göksoy ve Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Reşat Asrak’a teşekkür ediyoruz. Ayrıca, sporcularımızın konaklama sponsorluğunu yapan Kastamonu İlim Yayma Cemiyetine ve Sakarya Necip Fazıl Kısakürek Erkek Yurdu ve Halime Kız Öğrenci Yurdu Müdürlüklerine teşekkür ederiz." dediler.

Turnuvada dereceye giren sporcular:

Tuğba Salıcı 28 kg 1.

Güler Nehir Pehlivan 28 kg 2. 

Berat  Tarakçı 23 kg 3.

Elif Zeynep Abayoğlu 28 kg 3.

Zeynep Betül Eroğlu 32 kg 3.

Sema Şaşmaz 40 kg 3.