Kastamonulu sanatçı, teröre tepki için söz yazıp besteledi

Kastamonulu sanatçı Fatih İnce, son günlerde ülkemizde yaşanan terör saldırılarına tepki göstermek için söz yazıp besteledi. İnce, bestelediği şarkıyı elektronik org ile çalıp söyledi.

  • 1007
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kastamonulu sanatçı, teröre tepki için söz yazıp besteledi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ülkemizde geçtiğimiz hafta İstanbul ve hemen ardından Kayseri’de yaşanan hain terör saldırılarına 7’den 70’e tepkiler artarak sürüyor.

Teröre ve teröristlere tepki için söz yazıp besteleyen, bu bestesini de sosyal medyada paylaşan Kastamonulu müzisyen Fatih İnce’nin şarkısı yoğun ilgi görüyor. Kastamonulu sanatçı, ayrıca bestelediği şarkıyı elektronik org çalarak söyledi.

Evde boş kaldığı bir vakitte terörü tepki için söz yazıp bestelediğini belirten İnce, “Bu sözleri de PKK’lılara ve onun destekçisi olan HDP’li milletvekillerine yazdım. Hainlere yazdığımız bir beste, oyun havası tarzı bir mesaj içeriyor. Ahmet Kaya’nın da buna benzer mesajları vardı. ‘Geceleri Gidelim’ şarkısı hareketli ama içeriği mesaj içeren bir şarkıdır. Ben de böyle mesaj içerikli bir şarkı yaptım. Bu şarkıyı umarım beğenirsiniz, ülkemi ve sizleri seviyorum” diyerek şarkısını söylemeye başladı.

Elektronik org ile bestelediği şarkısını sosyal medyadan paylaşan Fatih İnce’nin mesajı, kısa sürede fenomen haline gelerek binlerce kez beğenildi ve paylaşıldı.