Kastamonuspor 1966 3-1 Çarşambaspor

Geriye 12 final maçımız kaldı

  • 1209
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kastamonuspor 1966 3-1 Çarşambaspor
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Çarşambaspor karşısında alınan 3-1’lik galibiyetin ardından mutlu sona bir adım daha yaklaştıklarını ifade eden Kastamonuspor 1966 Teknik Direktörü Ahmet Duman kalan 12 maçı final olarak gördüklerini ve bu final maçlarını da kazanarak şampiyon olacaklarını ifade etti.


Çarşambaspor maçının Bölgesel Amatör Ligi’nin ikinci yarısının ilk maçı olduğunu ve oynanan ikinci yarının ilk maçlarının her zaman tehlikeli olduğunu kaydeden KSK Teknik Direktörü Ahmet Duman, tüm olumsuz koşullara rağmen ikinci yarıya 3 puan ile başladıkları için mutlu olduklarını söyledi.


İlk yarında oynanan müsabakalara göre Çarşambaspor’un Kastamonuspor’u yenen tek takım olduğunu dile getiren Duman: “Ligin ilk yarısını çok iyi geçirdik. İlk yarının ardından oynanan ilk maçlar her zaman tehlikelidir. Çarşambaspor maçı bizim için gerçekten zor bir maçtı. Zemin oynanana maç açısından oldukça sıkıntılıydı. Kötü zemin koşullarına rağmen taraftarlarımızın büyük desteği ile zaman zaman hatalar yapsak da oyunun geneli itibariyle iyi bir mücadele sergiledik. Çok iyi mücadele ederek kazanmasını bildik. Kaçırdığımız gol pozisyonlarına bakarsak maçın sonucu daha farklı da olabilirdi. Ama genel itibariyle bakarsak önemli olan 3 puandı ve 3 puanı aldığımız için mutluyuz. Çarşambaspor maçını kazandık ve geriye 12 maç kaldı. Bizim için her zaman artık final havasında geçecek. Bundan sonra kalan 12 final maçımızı kazanarak şampiyonluk yolumuzu mutlu son ile tamamlayacağız” dedi.


Kastamonuspor’un yeni transferlerinden Ümit ve Samet’in durumunu değerlendiren KSK Teknik Direktörü Ahmet Duman; “Yeni transferlerimizden 2 tanesi ilk 11’de bir diğeri ise oyuna sonradan dahil oldu. İlk yarında sağ bekte oynayan Ümit sakatlandı, Samet ise hasta hasta sahaya çıktı. Devre arasında Samet’i ağırlaştığı için oyundan çıkardık” diye konuştu.


Yeni Amasyaspor yönetimi tarafından yapılan açıklamalara da değinen Duman, teknik ekip olarak yapılan açıklamaları kayda değer görmediklerini ve açıklamalara karşı cevap vermek istemediklerini belirterek yapılan her türlü açıklamaya saha içerisinde cevap vereceklerini kaydetti.

Başkan Mahir Altıkulaç maç sonu yaptığı açıklamada; galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi. Maç sonrası soyunma odasına giderek oyuncuları kutlayan Mahir Altıkulaç "Sezonun ikinci yarısına iyi bir başlangıç yaptık. Haftaya oynayacağımız Kaptan D.Ç. Yenicepor maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemek istiyoruz.Bu yolun sonu şampiyonluktur. Biz buna inanıyoruz” dedi.

KAMİL VAHİT AKGÜN