Kastamonuspor, hazırlıklarını tamamladı

Kastamonuspor, Belediye Derincespor maçının hazırlıklarını tamamladı.

  • 943
Kastamonuspor, hazırlıklarını tamamladı

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve lider Amedspor’un 1 puan gerisinde yer alan GMG Kastamonuspor, ligde kalma mücadelesi veren ve son çıktığı 5 karşılaşmada 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Belediye Derincespor maçının hazırlıklarını tamamlayarak Kocaeli’ye hareket etti.

GMG Kastamonuspor Teknik Direktörü Fırat Gül, Belediye Derincespor karşılaşması öncesi yaptığı açıklamada, Ramazan Bayramında rutin olarak çalışmalarını sürdüreceklerini ve asıl bayramın kendileri için sezon sonunda olacağını kaydetti.

7 Nisan Pazar günü saat 15.00’te Derince Belediye Stadında oynanacak karşılamadan GMG Kastamonuspor galibiyetle ayrılmak istiyor.

“Bizim asıl bayramımız sezon sonunda olacak”

Teknik direktör Fırat Gül, “Derincespor maçı bizin için çok önemli. Küme düşme hattına yakın bir takım. Onların da kendilerine göre hesapları bulunuyor. Bizim de şampiyonluk iddiamız var. İnşallah gülen taraf biz oluruz.” dedi.

Ramazan Bayramında izinli olmayacaklarını söyleyen Gül, “Bizler, bayramda rutin bir şekilde antrenmanlarımızı sürdüreceğiz. Pazar günü maçı oynadıktan sonra Kastamonu’ya döndüğümüz Pazartesi günü itibariyle ne yapılması gerekiyorsa onu yapacağız. Bayramda da çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim bayramımız inşallah sezonun sonunda olacak.” diye konuştu.