Kastamonuspor, Meclis'te gündeme geldi

CHP Kastamonu Milletvekili Baltacı, Kastamonuspor'u Meclis'te bir kez daha gündeme getirdi.

  • 2713
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kastamonuspor, Meclis'te gündeme geldi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclisi Üyesi, Karadeniz Masası Koordinatörü ve Kastamonu Milletvekili Hasan Baltacı, 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele veren GMG Kastamonuspor’u Meclis’te bir kez daha gündeme getirdi.

Çıktığı maçlarda maruz kaldığı hakem hataları nedeniyle  Kırmızı-Siyahlıların ilk devreyi hak ettiği yerin çok uzağında bitirmek zorunda kaldığının altını çizen Milletvekili Baltacı, “Kastamonu sahipsiz değildir, Kastamonuspor sahipsiz değildir. Futbol Federasyonu bu sesi duymalıdır; Kastamonuspor ayrıcalık değil, adalet istemektedir” dedi.

Sporun ve sportif başarının ülkeler, şehitler ve kulüpler için çok önemli olduğunu vurgulayan Hasan Baltacı konuşmasında şunları söyledi:

“Sporun ve sportif başarının ülkeler, kulüpler ve şehirler için ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Kastamonu’nun profesyonel futbol liglerindeki tek temsilcisi GMG Kastamonuspor, sezon başından bu yana maruz kaldığı hakem hataları nedeniyle TFF 2.Lig Kırmızı Grup’ta ilk devreyi ne yazık ki hak ettiğinin uzağında noktalamak zorunda bırakılmıştır. Unutulmamalıdır ki; Kastamonuspor, ülkemizin dört bir yanındaki yüzbinlerce Kastamonulunun, kadim Anadolu şehri Kastamonu’muzun ortak değeridir, gururudur. Kastamonu sahipsiz değildir, Kastamonuspor sahipsiz değildir. Futbol Federasyonu bu sesi duymalıdır; Kastamonuspor ayrıcalık değil, adalet istemektedir.”