KASYOT üyeleri bir araya geldi

Kastamonulu Şair, Yazar ve Ozanlar Topluluğu (KASYOT) üyeleri İstanbul'da bir araya geldi.

  • 970
KASYOT üyeleri bir araya geldi

Kastamonulu Şair, Yazar ve Ozanlar Topluluğu (KASYOT) yönetimi ve üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü kapsamında, 26 Kasım'da bir araya geldiler.

Eyüp Sultan Kitap Cafe'de yapılan kahvaltılı toplantıda, Başöğretmen Atatürk başta olmak üzere tüm öğretmenlerin günü kutlandı.

Toplantıda öğretmen olan katılımcılar, günün anlam ve önemini dile getirdiler ve katkılarından dolayı bazı katılımcılara plaket verildi. Aynı zamanda memleketin değerli yazarlarından biri olan rahmetli Rıfat Ilgaz anıldı. Katılımcılar Rıfat Ilgaz’ın sosyal tarihteki yeri ver önemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yazar Nilgün Ilgaz’a günün anısına plaket verildi.

KASYOT üyeleri bir araya geldi

Kahvaltı organizasyonunda, KASYOT olarak ileriye dönük yapılabilecekler konuşuldu. Üyeler fikirlerini ve görüşlerini paylaştı. Yeni fikirler, yeni öneriler ve yapılan projelerin sürdürülebilir olması bakımından değerlendirmeler yapıldı.

KASYOT'a yeni katılan yazar ve şairlere "hoş geldin" denilerek kahvaltı programına katılan tüm üyelere teşekkür edildi.

KASYOT KURUCU KURULU

Programa, Kastamonulu Şair, Yazar ve Ozanlar Topluluğu olarak Mustafa Yaşar Dilsiz, Türkan Kebeci,  Rafettin Ayvacı, Aşk Yazarı Mustafa Çifci ve Ahmet Tığlı başta olmak üzere üyelerden Tahsin Şentürk, Erfdoğan Ergin, Hidayet Yünsel, Veda Beşgül, Sakine Esen Eruz, Mehmet Usta, Nazif Çalıkoğlu, Nilgün Ilgaz, Hacer Alioğlu ile diğer davetli konuklar katıldı.

Ayrıca, Kastamonu KASYOT temsilcisi İzzet Sarı’ya da "selamlar olsun" denildi.