Katar, Geymeneliler'le buluştu

İYİ Parti Kastamonu 1'inci sıra Milletvekili adayı Ahmet Katar, Geymeneliler'le buluştu.

  • 996
Katar, Geymeneliler'le buluştu

Kurucaören’de düzenlenen programda Geymene bölgesi köylüleri ile buluşan İYİ Parti Kastamonu 1'inci sıra Milletvekili adayı Ahmet Katar, Geymene’nin bir evladı olduğunu ve bu bölgenin milletvekili olacağını dile getirerek hemşehrilerinden oy istedi.

Geymene’den çıkmış, çocukluğu köyde geçmiş biri olarak aslını inkar eden namerttir diyen Ahmet Katar, "Bu salonda beraber hayvan güttüğümüz bir çok arkadaşımız var. Derelerde, Karaelek’te, Acısu’da, Derepazar’da hep beraber hayvan otlattık. Bizim nereden geldiğimiz belli. Ata topraklarımız belli, geldiğimiz yer belli. 50 yıl önce bu topraklarda hayvan güderken Cenab-ı Allah bizi o günlerden bu günlere getirdi. 1 Mart’ta İYİ Parti Kastamonu İl Başkanı olarak göreve geldik. Bugün milletvekili adayı olarak karşınızdayım. Kastamonu’ya farklı bir hizmet sergileyeceğim. Kastamonu’nun tabandan birilerine, sizin içinizden çıkan birilerine ihtiyacı var. Çünkü Kastamonu Ankara’da sahipsiz. Kendi bölgemizde belki 100 yılda böyle bir fırsat elimize geçmez. Sizin içinizden bir evladınızın, Geymene’den birinin milletvekili olması için çok az bir zaman kaldı. Sizlere kapımız her zaman açık olacak. Tüm ilçelerimize en iyi şekilde hizmet edeceğimden hiç kimsenin şüphesi olmasın. 1 Mart’tan beri Kastamonu’nun tüm ilçelerini gezdim. Her gittiğimiz yer kendini üvey evlat olarak görüyor. Kastamonu’nun tamamı şu an üvey evlat durumunda Kastamonu’yu temsil edecek hiç kimse yok. İnşallah 14 Mayıs akşamı sizlerin desteğiyle Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın." diye konuştu.

Katar, Geymeneliler'le buluştu

Gittikleri yerlerde farklı söylemlerle karşılaştıklarını belirten Katar, "Diyorlar ki bazı adaylar için, aday oldu hayatı kurtuldu, onun yeri garanti. Ben de diyorum ki bunlara karşı onun hayatı kurtuldu belki ama Kastamonu’nun hayatı karardı diyorum. Eğer bir hayat kurtaracaksan bir hayat kurtarma vakfı kuralım, paralarını ödeyelim onlar da kurtulsun biz de kurtulalım.

Kastamonu’nun Üyücek köyünü bilmeyen, Kurucaören’i, Kavak’ı, Ahlatçık’ı bilmeyen bazıları dışarıdan gelerek açıklama yapıyorlar. Diyorlar ki eski sistem gibi ittifak yok herkesin oyu kendine, oylarınızı bölmeyin bize verin. Buyfrun buradan yakın. Herkesin oyu tabi ki kendinin. Biz kimseyle ittifak yapmadık. İYİ Parti olarak Kastamonu’da birinci parti olup, milletvekili çıkaracağız ve ilk yerel seçimlerde de merkez dahil 10 belediye alacağız. Sen dışarıdan gel, Kastamonu’da ahkam kes. Kastamonu’nun sokağını tanıma, insanını tanıma sonra oylarınızı bölmeyin bize verin de. Ne haldeyiz görüyor musunuz?" ifadelerini kullandı.

Katar şöyle devam etti:

"Ben Kastamonu’nun Üyücek’te doğmuş, yetişmiş öz evladıyım. Kastamonu’nun tüm ilçelerini köylerini biliyorum. Burda doğdum burada öleceğim. Yatacağım yerde gideceğim yerde belli. Kimse algı yönetimi yapmasın aklını başına alsın. Bir sonrakinde daha sert bir şekilde uyarır herkese haddini bildiririm."

Ülkenin sağlık, eğitim, ekonomi ve mülteci alanındaki problemlerine de değinen Katar, "14 Mayıs’ta hep beraber başaracağız, sizlere inancım tam." diyerek fotoğraf çekiminin ardından Kurucaören’den ayrıldı.

Katar, Geymeneliler'le buluştu