KATSO'da seminerler devam ediyor

Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası(KATSO), üyelerinin çalışanlarına yönelik başlattığı eğitim seminerlerine devam ediyor.

  • 3425
KATSO'da seminerler devam ediyor

KATSO'dan daha önce oda üyelerine yapılan duyuru üzerine, çalışanlardan gelen müracaatlar sonrası ilk seminer geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Seminerler, müracaatlar üzerine oluşturulan 40 ila 50 kişilik guruplara KATSO toplantı salonunda veriliyor.

Seminerde, katılımcıların çalışma hayatlarında verimliliğini artırmak, bilgi ve becerilerini geliştirmek maksadıyla; müşteri memnuniyeti, iletişim becerileri, kurum içi iletişim, davranış, satış ve satış teknikleri konularında 55'er dakikalık 2 ders halinde slaytlı sunum yapılıyor.

Seminerlerin sunumu Gazeteci Yazar ve İletişim Uzmanı Ahmet Baysan tarafından yapılıyor.

KATSO'da seminerler devam ediyor

Baysan yaptığı açıklamada, iletişimin günümüz ticaretinde ve her alanda çok büyük önem arz ettiğini belirterek Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığının konunun önemine binaen bu seminerleri düzenlediğini belitti.

Seminer sonunda, katılımcıların, katılım belgelerini alıp son derece memnun olarak ve teşekkür ederek ayrıldıklarını belirten Ahmet Baysan, "Kurumsallığa ve gelişime önem veren firmalarımız, çalışanlarına bu eğitimleri muhakkak aldırmaları lazımdır ve bu  kendi menfaatlerinedir. İleri görüşlülükle bu seminerlerin düzenlenmesini önemseyen Oda Başkanımız Oğuz Fındıkoğlu ve Oda Meclis Başkanı Turgay Dellaloğlu Beyleri bu sebeple tebrik ediyor, ayrıca teşekkür ediyorum." dedi.