Kazada ağır yaralanmıştı! Taekwondoya geri döndü

Geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan Beyzanur Sözcü, tedavisinin ardından çok sevdiği taekwondoya geri döndü.

  • 4829
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Kazada ağır yaralanmıştı! Taekwondoya geri döndü

Kastamonu Erişen Spor Kulübünde taekwondo çalışan 16 yaşındaki Beyzanur Sözcü, geçirmiş olduğu trafik kazasında ağır yaralanmış ve 11 gün yoğun bakım tedavisinin ardından normal odaya alınarak tedavisine devam edilmişti.

Sporcu olmasından da kaynaklı tedavi süreci hızlı ilerleyen Beyzanur, çok sevdiği taekwondo çalışmalarına Erişen Spor Kulübünde tekrar başladı.

Artık iyileştiğini belirten Beyzanur, “Kazayı hatırlamıyorum. Yılbaşından bu tarafa tedavi gördüm. Allah’a şükür şimdi iyiyim, artık iyileştim. 6 ayda bir kontrollerim olacak. Taekwondoyu çok seviyorum. Çalışmaları özlemişim” dedi.

beyzanur sözcü ve antrenörleri

Yılbaşından bir gün önce ağır bir trafik kazası geçiren Beyzanur’un antrenörü Murat Şengül, “Kazayı duyunca çok üzüldük. Vücudunda ağır darbeler vardı. Tedavisini yapan doktor, Beyzanur’un kaza anında motosiklet çarptığında sporcu olduğundan dolayı yere düşerken kendisini korumaya çalışmış olduğunu söyledi. 11 gün Ankara’da yoğun bakımda kaldı. Tüm Kastamonu kazaya çok üzüldü. Beyzanur için adeta dua ordusu kuruldu. Kendisine ve ailesine çok geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin. Beyzanur başarılı bir sporcumuz. Taekwondo da dereceleri de var. Şu an yeniden çalışmaya başladı. Allah’a şükür kaza ile ilgili bir sıkıntısı kalmamış. Spor hayatında başarılar diliyorum.” dedi.

beyzanur sözcü

Olayın geçmişi

16 yaşındaki Beyzanur Sözcü, 2021 yılının son günü İnönü Mahallesi Rauf Denktaş Caddesi üzerinde trafik kazası geçirmişti.

beyzanur sözcü tedavi süreci

Ağır yaralı olarak Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine oradan da Ankara Cebeci Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edilmiş, 11 gün yoğun bakımda tedavi görmüştü.

erişen spor kulübü

erişen spor kulübü