KGC, Ata'nın huzurunda

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti başkanı, yönetim ve üyeleri Ankara 'Bir Fotoğraf Binlerce Hikaye' adlı fotoğraf sergisi öncesinde Anıtkabir'i ziyaret etti.

  • 1515
KGC, Ata'nın huzurunda

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti’nin (KGC) başkan, yönetim ve üyeleri Ankara Kızılay Metro Sanat Galerisi’nde düzenlenen ‘Bir Fotoğraf Binlerce Hikaye’ adlı fotoğraf sergisi öncesinde Anıtkabir’i ziyaret etti.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mozolesine çelenk sunan ve saygı duruşunda bulunan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti heyeti adına Başkan Erkan Yılmaz, Anıtkabir özel defterini imzaladı.

Başkan Yılmaz, ziyaretle ilgili olarak deftere şu ifadeleri not düştü:

"Aziz Atatürk; 11 Ağustos 2021’de yaşanan sel afeti sonrasında Ankara’da düzenlediğimiz fotoğraf sergisinin gerçekleştiği bu müstesna günde zatıalinizi, silah arkadaşlarınızı ve kahraman şehitlerimizi bir kez daha şükranla yâd ediyoruz. Şehitlerimizin canları pahasına bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizi her alanda güçlendirmek için gece gündüz çalışıyoruz. Şanlı tarihi zaferlerle dolu kahraman bir milletin mensupları olarak sizleri Kastamonu basını olarak saygı ve özlemle anıyoruz. Ruhunuz şad olsun."