KGC Kadın Komitesi'nin kalem kampanyasına esnaftan destek

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) çatısı altında oluşturulan Kadın Komitesi'nin 'Bir Kalemle Çocuklara Umut Ol' isimli kalem kampanyasına destek devam ediyor.

  • 538
KGC Kadın Komitesi'nin kalem kampanyasına esnaftan destek
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Münire Medresesi Çay Bahçesi İşletme Müdürü Özlem Yılmaz, kalem kampanyasına destek olmak için birbirinden farklı kalem ürünlerini ve kırtasiye malzemelerini Kadın Komitesi’ne teslim etti.

"Bir Kalemle Çocuklara Umut Ol" kampanyasının gönüllere dokunduğunu ifade eden Münire Medresesi Çay Bahçesi İşletme Müdürü Özlem Yılmaz, “Küçüklüğümden beri yardım kampanyalarına gücüm yettiğince katılmaya çalışıyorum. Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Kadın Komitesi’nin başlattığı kampanyayı duyunca neler yapabileceğimi düşündüm. Öncelikle beni, kampanyanın adı çok etkiledi. Özellikle Kastamonu’nun kırsal kesimlerinde kaleme bile ihtiyaç duyan çok çocuk var. Sadece kalem değil, kırtasiye yardımıyla da ihtiyaç sahipleri çocukların yüzündeki mutluluk olmayı istedim.

"BU KAMPANYA’DA ‘VARIM’ DEDİM"

Çocuklarımızın sevincinde bir nebze de olsa katkım olursa, benden mutlusu olmaz. İnanıyorum ki el ele verdiğimiz sürece, çocuklarımızın neredeyse tüm kırtasiye malzemelerini karşılayabiliriz. Çocuklarımıza umut olabilmek için bu kampanyada ‘varım’ dedim. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza ne yapsak az. Münire Medresesi’nde bir esnaf olarak, tüm duyarlı esnaf arkadaşlarımın bu kampanyaya destek vermelerini gönülden diliyorum” dedi.

"ÇOCUKLARIN DÜNYASINA UMUT IŞIĞI OLABİLİRLER"

Duyarlılığından dolayı Münire Medresesi Çay Bahçesi İşletme Müdürü Özlem Yılmaz’a teşekkürlerini ileten KGC Kadın Komitesi Başkanı Tuğçe Yerdelen ise, “Kurulduğumuz gün ilk toplantımızda, yardım kampanyası başlattık. O günden bugüne kadar duyarlı vatandaşlardan, belediye başkanlarından, işletme sahipleri ve kurum temsilcilerinden olumlu tepkiler aldık. Herkes gücünün yettiğince kalem kampanyasına destek oldu. Gazetecilerin simgesi olan kalem ile başlattığımız ‘Bir Kalemle Çocuklara Umut Ol’ kampanyası, Kastamonu’ya sığmaz oldu. İl dışından kampanyayı duyanlarda ellerinden geldiğince kampanyamızı destekledi. Okullar açılıncaya kadar da bizler kampanyayı sürdüreceğiz. Kurşun kalem, boya kalemleriyle başladığımız bu yolda, vatandaşların gönülden desteğiyle kırtasiye malzemeleri de toplamaya başladık. Ne kadar çok yardım toparlarsak, o kadar çok çocuğa da umut oluruz. Allah rızası adına yapılan yardımlarla, köy okullarındaki çocuklarımızın ihtiyaçları karşılanacak. Kampanyamıza dahil olmak isteyenler, bizlere ve KGC Hizmet Binası’na ulaşarak, çocukların dünyasında umut ışığı olabilirler” diye konuştu.