KGD'den kınama!

Kastamonu Gazeteciler Derneği, üyesi Sinan Kacır'a yapılan küfür ve sözlü saldırıyı kınadı.

  • 667
KGD'den kınama!

Kastamonu Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu, dernek üyesi Sinan Kacır'a yapılan küfür ve sözlü saldırıyı kınayarak açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Derneğimiz üyesi olan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sinan Kacır'ın önceki gün Çankırı'da Arı Ürünleri ve İşleme Tesisi'nde uğradığı menfur küfür ve sözlü saldırıyı kınıyoruz.

KUZKA'nın Batı Karadeniz Kalkınma Programı kapsamında destek sağladığı Çankırı'nın Eldivan ilçesindeki Arı Ürünleri İşleme ve Paketleme Tesisi'nde derneğimiz üyesi Sinan Kacır'ın haber amaçlı görevini yaptığı sırada, Çankırı İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Tamer'in çıplak elleriyle makinedeki gıda ürününü ellemesi üzerine, Sayın Kacır'ın uyarması neticesinde uğradığı galiz küfürlü saldırı dün itibariyle şahitler ile birlikte yargıya taşınmıştır.

Haber amaçlı görevini yapan KUZKA Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu üyemiz Sinan Kacır'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, görevini yapmasını alenen sözlü ve küfürlü bir şekilde engelleyen Osman Tamer'i Kastamonu Gazeteciler Derneği olarak kınıyoruz."