KGD'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular

Bursa'dan Kastamonu'ya kültür ve tanıtım gezisi için gelen heyet, KGD'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu.

  • 1644
KGD'ye 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundular

Bursa Kastamonulular Derneği (KASDER) Kadın Kolları ve Şapka Seven Cumhuriyet Kadınları Derneği üyeleri, geçtiğimiz Ağustos ayında kurulan Kastamonu Gazeteciler Derneği’ne (KGD) ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunarak dernek yöneticilerine Kastamonu izlenimlerini ve Bursa’daki faaliyetlerini anlattı.

Bursa’dan Kastamonu’ya kültür ve tanıtım gezisi için gelen ekip, Kastamonu’yu çok beğendiklerini ve mutlu bir şekilde ayrıldıklarını dile getirdi.

Kastamonu Gazeteciler Derneği ziyaretine; Bursa KASDER Kadın Kolları Başkanı Yeliz Sarılar ve Genel Sekreter Selime Babayiğit, Şapka Seven Cumhuriyet Kadınları Derneği üyelerinden eski Kastamonu Valiliği Basın Müdürü Nihal Erten, Kadının Statüsü Derneği önceki dönem başkanı Serpil Bahar Ersever, KASDER üyesi Aysel Ayhan, Kafkas Kadınları Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Bedriye Uğur katıldı.

KASTAMONU’NUN GÖNÜLLÜ TANITIM ELÇİLERİ

Ziyarette konuşan Şapka Seven Cumhuriyet Kadınları Derneği Üyesi Serpil Bahar Ersever, Kastamonu’yu çok sevdiklerini, beğendiklerini ve mutlu bir şekilde ayrıldıklarını dile getirerek Kastamonu’nun gönüllü tanıtım elçiliğini yapacaklarını kaydetti.

Ziyaret toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.