KGF yeni yönetimini seçti

Karadeniz Gazeteciler Federasyonu (KGF) 2. Olağan Genel Kurulu Trabzon'da yapıldı.

  • 792
KGF yeni yönetimini seçti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Federasyon başkanlığına Ordu 19 Eylül Gazeteciler Derneği Başkanı Erdoğan Erişen seçildi. Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Yılmaz ise Denetleme Kurulu asil üyeliğine ve Konfederasyon delegeliğine seçildi.

Sağıroğlu Otel’de gerçekleştirilen ve divan başkanlığını Gazeteciler Konfederasyonu Başkanvekili ve Doğu Anadolu Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Feridun Fazıl Özsöy’un yaptığı genel kurula Kastamonu delegeleri Hüsnü Acar, Erkan Yılmaz, Mustafa Balcı ve Sabahattin Büyükoral'da katıldı. Genel Kurul'da gazetecilik mesleğinin içinde bulunduğu ağır sorunlara ve medyaya yönelik baskılara dikkat çekildi, gazetecilik örgütlerinin daha etkin bir tutum alması istendi.

ORMAN SATIŞ İLANLARI BURADA DA GÜNDEME GELDİ

Genel Kurula katılan Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti Onursal Başkanı Hüsnü Acar, kısa konuşmasında Orman Satış ilanlarını gündeme getirdi. Bu konu ile ilgili daha kapsamlı çalışmalar yapılmasını talep eden Acar, ayrıca Karadeniz Gazeteciler Federasyonu'nun Doğu-Batı olmak üzere ikiye ayrılmasını önerdi.

ERİŞEN TEŞEKKÜR ETTİ

Seçimlerin ardından teşekkür konuşması yapan Erdoğan Erişen, Karadeniz Gazeteciler Federasyonu’nun da üyesi olduğu Gazeteciler Konfederasyonu’nun, kapsadığı gazeteci bakımından dünyanın en büyük gazetecilik meslek örgütü olduğuna dikkat çekti, federasyon ve konfederasyon aracılığıyla gerek gazetecilik sorunlarının çözümü, gerekse ülkenin karşı karşıya olduğu bazı sorunların aşılmasında çok önemli sorumluluklar yüklenebileceğini vurguladı. Erişen, güvenlerinden dolayı yeni yönetim kurulu adına delegelere teşekkür etti.

Bu arada yeni yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirilerek görev bölümü yaptı.
    İşte yeni yönetim:
    Başkan: Erdoğan Erişen
    Başkanvekili: Ahmet Şefik Mollamehmetoğlu
    Başkan Yardımcıları: Bekir Bayram, Mustafa Bayrak, İhsan Uluözlü
    Genel Sekreter: Sezai Köprülü
    Genel Sayman: Orhan Sevinç
    Üyeler: Turgut Özdemir, Şevket Erzen
    Organlara seçilenler ise şu isimlerden oluştu:
    DENETLEME KURULU ASIL
    Ergun Ata, Erkan Yılmaz, Murat Gürsoıy
    KONFEDERASYON DELEGELERİ
    Ergun Ata, Turgut Özdemir, Tekin Atay, Erdoğan Erişen, Şevket Erzen, Bekir Bayram, Mustafa Bayrak, İhsan Uluözlü, Sezai Köprülü, İlhan Uluözlü, Erkan Yılmaz, Zeki Mesut Özel, Metin Kaya, Yaşar Yıldız, Zeki Alkan, Güngör Yavuzarslan, Aytekin Kalender, Murat Gürsoy