Koç "Entegre çalışanları işlerine sahip çıkıyor"

Kastamonu Gazeteciler Cemiyeti (KGC) Başkanı Mustafa Balcı, Yönetim Kurulu Üyeleriyle, Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü Enüs Koç'u ziyaret etti.

  • 1550
Koç &quotEntegre çalışanları işlerine sahip çıkıyor"
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü Enüs Koç; “Ben 17 senedir Kastamonu’dayım. Yerel basın bizim aynamız, zaman zaman öz eleştiri açısından da çok önemli. Kastamonu basınında hiç menfi bir durum görmedim. Yapıcı eleştiriler yapılıyor. Eksik ve yanlışlıklar ise birebir görüşülerek çözülebiliyor. Çok büyük bir nezaket. Hepimiz insanız hatalarımız olabilir. Ancak Kastamonu basını hataları çarşaf çarşaf yaymıyor. Bir çok ilde Kastamonu basını gibi duyarlılık göremiyorum. Türkiye’nin birçok yerine gidiyorum. Ancak Kastamonu basını köklü ve oturmuş bir yapıya sahip. Gazetelerimizdeki kalemler de çok sağlam. Laf olsun diye yazılmıyor. Kastamonu’daki gazetecilerde entelektüel bir birikim var. Kültürün yansıması da gazetelerde belli oluyor. Herkesin belli bir görüşü olmasına rağmen basın potasında hiçbir zaman kargaşa olmadı. Basın potanız zengin. Atışmalarınız yok” dedi.

Kastamonu Entegre hakkında da bilgiler veren Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü Enüs Koç; “Herkesin aşağı yukarı ev işini çözdük. Çalışanların hanımları için de çeşitli kurslar yapıyoruz. Çalışanlarımızın çocuklarına 400 TL burs veriyoruz. Çalışanlarımızla yeni bir dünya kurduk. Yaptığımız çalışmalarda çalışanlarımız örnek olsun diye düşündük. Entegre çalışanları işlerine sahip çıkıyor. İşçilerimiz krizden bizleri kurtarıyor. İnsana değer verdiğiniz zaman her şey güzelleşiyor. İş kazası olmuyor. Kastamonu Entegre çalışanları sorunlara yaratıcı çözümler buluyor” diye konuştu.

KGC Başkanı Balcı, ziyaret sonrası Kastamonu Entegre Fabrikalar Direktörü Enüs Koç’a İstiklal Marşı'nın yayınlandığı 1921 tarihli dönemin Açıksöz Gazetesi'nin nüshasının yer aldığı tabloyu hediye etti.