KSK 1966 Güzel Futbolu İle Bizleri Onurlandırdı

Kastamonuspor 1966'nın, Karşıyakaspor ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası mücadelesi sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, sergilenene güzel futboldan dolayı kırmızı-siyahlıları tebrik etti.

  • 416
KSK 1966 Güzel Futbolu İle Bizleri Onurlandırdı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ziraat Türkiye Kupası Grup Müsabakalarının ilk karşılaşmasını PTT 1’inci Lig ekiplerinden Karşıyakaspor karşısında oynayan Kastamonuspor (KSK) 1966’nın aldığı mağlubiyet sonrası açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, güçlü rakip karşısında sergilenen futboldan dolayı kırmızı-siyahlı temsilcimizi tebrik etti. Grup mücadelelerine kalarak zorlu rakiplerle eşleşen Kastamonuspor 1966’ya önümüzdeki hafta içerisinde konuk edeceği Süper Lig’in büyükleri arasında yer alan Galatasaray karşısında da başarılar dileyen Tahsin Babaş “Ziraat Türkiye Kupası’nda gruplara kalma başarısı gösteren takımımız, ilk mücadelesinden mağlup ayrılmasına rağmen sergilediği futbol ile bizlerin beğenisini kazanmıştır. Karşıyakaspor karşısında gönlümüzden geçen galip ayrılmaktı fakat, şansız bir şekilde kalemizde gördüğümüz 2 gol ile maçı kaybettik. Bulduğumuz 1 golde ise takımımızın profesyonelce organize olduğunu gördük. Maç boyunca Kastamonuspor 1966 güzel futbolunu sahaya yansıttı. Ben her bir oyuncu, teknik heyet ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Grup mücadelelerinin devamında karşılaşacağımız rakipler karşısında takımımızın daha üstün performanslarla galibiyet alacağını düşünüyorum” dedi.

GALATASARAY KARŞISINDAN GALİP AYRILMAMIZ MÜMKÜNDÜR

Önümüzdeki hafta içerisinde konuk edeceğimiz Süper Lig’in güçlü ekiplerinden Galatasaray maçı ile ilgilide konuşan Tahsin Babaş “Kastamonuspor 1966’nın bu şekilde bir mücadeleye ev sahipliği yapacak olması herkesi heyecanlandırdı. Sabırsızlıkla beklenen mücadelede temsilcimize başarılar diliyorum. İnanmanın zaferini Süper Lig ekibi Kasımpaşaspor’u mağlup ederek gördük. Galatasaray karşısında da daha iyi performans sergileyerek galip ayrılmamız mümkündür. Umuyorum ki Kastamonuspor 1966 bizleri onurlandıracak performans ve sonuç ile Galatasaray’ı ağırlayacaktır” dedi.

(KG)