'KSK amacına ulaştı ama...'

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri'den maç kritiği. 'KSK amacına ulaştı ama...'

  • 2835
'KSK amacına ulaştı ama...'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sahasında Arnavutköy Belediyespor'la karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Arnavutköy Belediyespor'u 3-1 mağlup etti.

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri, maçın kritiği yaptı.

Eğri, "Bu gün beklenen misafir aniden geldi. Rakibimiz değil geceden gelen misafirimiz KAR.

Öyle ki tamamen beyazla kaplı zemin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü elemanlarının yoğun ve hummalı çalışmaları sonucunda 1 saat gecikme ile maçın oynanmasına yetiştirildi. Hava açık, ılık olmasına rağmen zemin yumuşaktı ve kaymalara müsait bir çim dokusu oluştu. Her iki takımın oyuncuları da bu nedenle top kaybı yaşadı.

Maça baktığımızda klasik sayılacak bir takım kadrosu ile maça çıkıldı.

Henüz daha ısınma aşamasındayken bir hücumumuzda rakip ceza alanında topu önünde bulan İsmail Güven’in ceza alanı üzerinden vurduğu sert şut rakibe de çarparak ağlarla kucaklaştı.

Golden sonra hastalığımız adeta nüksetti. Oyunu rolantiye almak ve gol yememek psikozu yine başladı! Bazı ataklar da yapıyorduk ama rakip golü yedikten sonra onlarda hücumu düşündükleri için fazla atak yapmayı beceremedik!

Bu şansı 24. dakikada İlyas Kubilay ile yakaladık ama atamadı. Hafif çaprazdan, açılan kalecinin üzerinden aşırtmak varken topu kaleciye teslim etti. Bu gol olsaydı oldukça rahatlayacaktık.

Devre böyle bitecek derken, 41. dakikada soldan ceza alanına havadan orta yapan rakip, savunmamızın müdahale edemeyişinden dolayı 30 nolu oyuncuları Sirac beraberlik golünü attı. Bizim için soğuk havada gerçekten soğuk bir duş oldu!

İkinci yarıya Ramazan’ın yerine Yiğitali ile başladık. 47. dakikada frikik atışımızın üst direğin altına vurarak dönmesini takip eden Okan galibiyet golümüzü attı.

Golden sonra yine rakibin baskısını hissettik, bu arada kontratak şansı yakalıyorduk ama bunlardan da faydalanamadık. Dakikalar ilerlerken 68. dakikada Yusuf’un golü Arnavutköy’ün tüm direncini kırdı. Sonuç olarak 3-1 maçı kazandık.

Galip geldik ama hücumda çoğalamama hastalığımız devam ediyor. Hocanın da Yusuf’u başarılı iken bile illa değiştirme huyu devam ediyor!

İlk yarının son maçını oynayarak ikinci yarıya hazırlık başlayacak. Ara transfer de bu takıma iki forvet ve iki orta saha oyuncusu gerekiyor. Hatlar arası mesafe çok açık oluyor, Oyunu yönlendirecek bir akıllı ayak şart.

TARAFTARA SİTEM

Bir yıldır her önüne gelen 'YENİ STAD' diyor. Bu günkü maça baktığımızda bunu hak etmiyoruz asla! Açık tribünün yarısı boş. Onun yanındaki tribün zaten boş. O zaman neyimize yeni stad! Bu stadın eksiklerini yenileyerek devam! Takımı şimdi desteklemeyeceksek ne zaman destekleyeceğiz. Soğuk hava etkili sayılır ama mazeret sayılmaz.