'KSK, şampiyon olacak'

Belediye Başkanı Vidinlioğlu, Kastamonuspor taraftarına Isparta deplasmanı için otobüs desteğinde bulunarak, 'O sene bu sene olacak, GMG Kastamonuspor şampiyon olacak.' dedi.

  • 1815
'KSK, şampiyon olacak'

Kastamonu’muzun marka değerlerinden olan GMG Kastamonuspor’umuzun şampiyonluk yürüyüşü devam ederken Başkan Vidinlioğlu’nun takıma desteği de kesintisiz sürüyor.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren ve şu ana kadar ligde topladığı 37 puanla lider konumda bulunan GMG Kastamonuspor’un en büyük destekçilerinden bir tanesi olan Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, şehrin takımının yanında durmaya devam ediyor.

Daha öncesinde Amedspor mücadelesi için kendi cebinden prim sözü veren Vidinlioğlu, GMG Kastamonuspor’un önümüzdeki hafta sonu oynayacağı Isparta 32 Spor karşılaşması için de otobüs desteğinde bulunacağını ifade etti.

Başkan Vidinlioğlu, “GMG Kastamonuspor bizim bir değerimiz. Bu değerimize sahip çıkmak hepimizin görevi. Az demeden, çok demeden elimiz erdiğince üzerimize düşeni yapmanın gayreti içerisinde olmalıyız. Biz inandık. Şehir inandı. Güzel bir hava yakaladık. Hep bir ağızdan diyoruz ki; 'O sene bu sene olacak ve GMG Kastamonuspor şampiyon olacak.'

Şu anda takımımız 37 puanla ligin lideri konumunda ve önümüzdeki hafta sonu şampiyonluk yolundaki zorlu rakiplerinden bir tanesi olan Isparta 32 Spor ile karşı karşıya gelecek. Biz bu mücadele için de üzerimize düşeni yapmanın gayretiyle Isparta deplasmanına kulübümüz için otobüs desteğinde bulunuyoruz ve bu doğrultuda taraftar grubumuzu Isparta deplasmanına gönderiyoruz. İnanıyoruz ki takımımız oradan da galibiyet ile dönecektir. Yolun sonu inşallah şampiyonluk." dedi.