'KSK'yı özlemişiz'

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri'den maç kritiği. 'KSK'yı özlemişiz.'

  • 2506
'KSK'yı özlemişiz'

TFF 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden GMG Kastamonuspor, sahasında Anagold 24 Erzincanspor'la karşı karşıya geldi.

Temsilcimiz GMG Kastamonuspor, Anagold 24 Erzincanspor'u 2-0 mağlup etti.

Sitemiz köşe yazarı ve futbol antrenörü Emin Eğri, maçın kritiği yaptı.

Eğri, "Yeni sezona girerken, geçen sezondan kalan son maçımız olan KIRŞEHİR'den (20.05.2023) bu yana tam tamına 104 gün geçmiş. Takımımızı özlemişiz.

Tribünler tamamen dolu, Vali, Belediye Başkanı, Milletvekili, Emniyet Müdürü, Jandarma Komutanı, üst yönetici diyeceğimiz erkanla beraber maçı izledik. Hanönü ve Taşköprü Belediye başkanlarını da gördüm, başka varsa göremedim özür.

Ağırlıklı olarak yeni transferlerle maça başladık. Başlardan itibaren denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde cereyan eden maçta ilk tehlikeyi 32. dakikada kalemizde yaşadık. Neyse ki rakibin vuruşu yandan auta gitti.

Ortada bir maç, tehlike noktalarında topla buluşma yok. Bir onlarda bir bizde top. Hiç beklemediğimiz anda 38. dakikada, sağ taraftan taç çizgisine yakın ve kaleye paralel yapılan orta gol getirdi. Kaleciyi aşan ortaya Okan Eken topu yere vurdurarak kafa ile golü kazandırdı.

Ortada bir futbol oyunu ile karşılıklı tehlike yaratamayan akınlarla zaman geçerken 81. dakikada yüzde yüz denen cinsten bir gol tehlikesini kalemizde yaşadık. Rakip oyuncu kaleye bir metre mesafeden yandan gelen ortaya topun altına vurunca üstten auta gitti ve derin bir nefes aldık.

Artık 1-0'ın üzerine yatacak şekilde oynarken, maçın 90. dakikasında ani kontrataktan Mustafa Berkan’ın ayağından bir gol daha bulunca rahatladık ve maçı da 2-0 aldık.

Dikkat çeken, Levent Hoca'nın tercihlerindeki bana göre yanlışlıklardı. 23. dakikada sakatlanan Emre Can'ın yerine aldığı Mustafa Alptekin'i sol bek oynatarak ne yapmak istedi anlayamadık.

Ayrıca 70. dakikada Yusuf Talum ile Yiğitali Bayrak çıkarıldı. İkisi de iyi oynuyordu neden çıkardı bilemem.

Ayrıca Yusuf Talum sağbek oyuncusu değil. Geçen yıl oynadığı hücuma dönük orta saha da daha başarılı işler yapmıştı.

Tercihler hocanındır ama bu gün yaver giden şans, her zaman olmaz!

Yeni transferlerimiz bugün gördüğümüz kadarı ile isabetli seçimler olmuş.

Geçen yıl ki hücumda çoğalamayışımız hastalığı devam ediyor. Buna çare gerek, bu çare için kondisyon gerek.

İki maçı alan takımımızı tebrik ederken, her geçen gün üzerine koymak zorundalar. Çünkü şampiyonluk vaadi veren bir onursal Başkanın takımısınız."