Cideli sanatçıya en başarılı sanatçı ödülü

Aslen Cideli olan TSM sanatçısı Halide Göksoy'a, Türkiye Basın Birliği tarafından 2017'nin en iyi sanatçı ödülü verildi.

  • 2800
Cideli sanatçıya en başarılı sanatçı ödülü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Basın Birliği (TBB) tarafından düzenlenen geleneksel 2.TBB Basın Başarı Ödülleri 2017 EN’leri Şişli Cemil Candaş Kent Kültür Merkezinde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. Törende politikadan sanatçıya, sivil toplum kuruluşlarından iş dünyasına, gazetecilerden, sinama ve film dünyasından çok sayıda davetli yer aldı.

Türkiye Basın Birliği (TBB) tarafından düzenlenen 2. TBB Basın Başarı Ödülleri kapsamında gerçekleşen Başarı Ödülleri Töreni için 2017 yılının En Başarılı isimlerine ödülleri takdim edildi.

Türkiye Basın Birliği’nin düzenlediği 2. Geleneksel YILIN EN’LERİ ödül töreni 11 Şubat Pazar günü gerçekleşti. Programa birçok başarılı milletvekili, belediye başkanı, STK temsilcisi, gazeteci, yazar, iş adamı, iş kadını, sanatçı ve edebiyatçı katıldı.

Aslen Cide Yenice Köyü nüfusuna kayıtlı olan Türk Sanat Müziği sanatçısı hemşehrimiz Halide Göksoy'a ise, yılın en başarılı sanatçı ödülü verildi.

Aldığı başarı ödülü sonrası açıklamada bulunan Halide Göksoy şu sözlere yer verdi: “Türkiye Basın Birliği'nin düzenlediği ödül töreninde beni de sanatçı ödülüne layık gören Türkiye Basın Birliği Genel Başkanı Y. Deniz Barak  beyefendiye ve mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca, bu gecede çok değerli bir yeri olan ve bana da değer gösteren güzel ödüllere gönlünü veren Osman Duman beyefendiye, beni bu özel gecede yalnız bırakmayıp mutluluğuma ortak olan sanatçı arkadaşlarıma, Kastamonulu hemşehrim olan değerli Sarıyer Dernekler Federasyon Başkanı Mehmet Öz beyefendiye, değerli şair kardeşim Fikri Muştu'ya, değerli gazeteci arkadaşım Ali Gündüz beyefendiye, değerli şair arkadaşım Cemil Çiçek beyefendiye ve adını hatırlayamadığım bütün saygın dostlarıma ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım” dedi.

Mehmet SALMAN