Kuzeykent Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Kerim 'Muhtarlık emekli işi değil emekçi işidir'

Kastamonu'nun en büyük mahallesi Kuzeykent'e Muhtar Adayı olan Ümit Kerim, hizmetin en iyisi için çalıştıklarını söyledi.

  • 2616
Kuzeykent Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Kerim 'Muhtarlık emekli işi değil emekçi işidir'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kuzeykent’te 17 yıldır esnaflık yaptığını belirten Muhtar Adayı Ümit Kerim; “Hizmet için muhtar adayı oldum. Kuzeykent Mahallesi Kastamonu’nun en büyük mahallesidir. Üniversite buradadır. İlk, orta ve liselerin bir çoğu buradadır. Mahalle projelerimin yanında bu eğitim ve öğretim kurumları içinde projelerim var. Amacım büroda oturmak değil her zaman mahallelimin yanında olmak ve çözüm odaklı çalışmaktır. Kuzeykent Mahallemiz bizimle birlikte daha güzel olacak. 25 yıllık bir Kuzeykent’li olarak hizmetin en iyisi için desteklerinizi bekliyorum. Muhtarlık emekli işi değil emekçi işidir” dedi.

Ümit Kerim kimdir?

21/06/1985 yılında Kastamonu’nun Daday ilçesinde doğdu. 1993 yılı Eylül ayından bu tarafa Kuzeykent Mahallesi Fatih Yapı Kooperatifinde ikamet etmektedir. İlk ve orta öğrenimini Vali Aydın Arslan İlköğretim Okulunda, Lise öğrenimini Kastamonu Ticaret Meslek Lisesinde tamamladı. Babası Köy Hizmetlerinden emekli Ahmet Kerim’dir. Annesi ev hanımıdır. 27/04/2001 yılından bu tarafa Kuzeykent Toplu İş Merkezinde bulunan Gizem Pastanesini işletmektedir. Evli ve 3 çocuk babasıdır.