Kuzeykent Muhtarlığı bayramda çalışıyor

Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığı, Kurban Bayramı'nda kurban paylarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için ilk üç gün açık olacak.

  • 2229
Kuzeykent Muhtarlığı bayramda çalışıyor

Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, Kurban Bayramı ve 9 günlük tatil süreciyle ilgili açıklamada bulundu.

Muhtar Çölez, Kuzeykent Mahallesi Muhtarlığının kurban paylarını ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmak için; bayramın 1. günü öğleden sonra, 2 ve 3. günleri tam gün açık olacağını belirtti.

Muhtarlık iş ve işlemleri başta olmak üzere PTT evraklarının da bayramın ilk 3 gününde alınabileceğine belirten Kuzeykent Mahallesi Muhtarı Hakan Çölez, "Muhtarlığımız salı günü itibariyle pazartesi gününe kadar kapalı olacak. Kuzeykent Belediye Ek Hizmet Binası 13-14 Temmuz günleri idari izin uygulanması sebebiyle kapalı olacaktır. Kartlı su sayaç yüklemesi merkez Belediye binasından yapılacaktır. Kuzeykent Belediye Hizmet Binası kent kart alım ve dolum noktası bayram tatili boyunca kapalı olup 13 Temmuz'da açık olacaktır. Cumhuriyet Meydanı kent kart alım ve dolum noktası 11 Temmuz itibari ile açık olacaktır." dedi.

Bayram boyunca açık ekmek fırınları

Kurban Bayramı boyunca açık bulunacak ekmek fırınları: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Ergül Ekmek Fırını, Candaroğulları Mahallesi Ekenler Odun Ekmeği Fırını, Saraçlar Mahallesi Gazibey Fırını, Bi Tutam, Aktekke Mahallesi Onur Ekmek Fırını.

"Tedbiri elden bırakmayalım"

İkili ilişkilerden hareketle mahalle sınırları içinde Kovid-19 hastalığına yakalanan aile sayısının arttığını belirten Çölez, "Mahallemize il dışından çok sayıda misafirin giriş yaptığını ve çok sayıda komşumuzun il dışına gittiğini görüyoruz. Başta aileniz, mahallemiz ve toplum sağlığını düşünerek bayram tatili sürecinde tedbiri elden bırakmamanızı öneriyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar dilerim." dedi.