KUZKA'dan Hizmet Binası Yapımı İhalesi

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA) yeni hizmet binası yapımı ihalesine çıktı.

  • 447
KUZKA'dan Hizmet Binası Yapımı İhalesi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TR82 Bölgesi’nde (Kastamonu, Çankırı ve Sinop illeri) faaliyet gösteren Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı (KUZKA), potansiyel yatırımcılara hizmetlerini daha kaliteli ve modern ortamda sunmak amacıyla yeni hizmet binası yapımı ihalesine çıktı.

İhaleye çıkılan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Hizmet Binası yapım işi, kapalı alanları tahmini 5.153 m2 olan Kastamonu/Merkez Kuzeykent Mah. F31B06C/14 Pafta 1404 ada 63 parselde bulunan 5.959 m2’lik arsa üzerine bir bağımsız bina inşaatı ve çevre düzenlemesi yapılmasını kapsıyor.

Söz konusu yapım işi ihalesi herkese açık olup, ihale şartnamesi Ajansın (www.kuzka.gov.tr) internet sitesinden görülebilir ve İhale dokümanı Cebrail Mah. Saray Sk. No:1 KASTAMONU adresinden temin edilebilir.

İhaleye teklif vermek isteyenlerin tekliflerini en geç 03.11.2015, saat 14:00’a kadar, Cebrail Mah. Saray Sk. No:1 KASTAMONU adresinde bulunan Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreterliği’ne elden teslim etmeleri veya iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla göndermeleri gerekmektedir.