Mahalle danışma meclisi toplantıları devam ediyor

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı, Hisarardı Mahallesinde danışma meclisi toplantısı düzenledi.

  • 1616
Mahalle danışma meclisi toplantıları devam ediyor

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Av. Akif Güzel; “Hisarardı mahallemizde teşkilat mensuplarımız ve mahallelilerimiz ile bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz.” dedi.

Toplantıya; Milletvekili Metin Çelik, İl Başkanı Doğan Ünlü ve Merkez İlçe Teşkilatı üyeleri katıldı.

20 yıl önce kurulan AK Partinin dünyanın en büyük partisi haline geldiğini belirten Merkez İlçe Başkanı Akif Güzel, “Her anlamda dünyada söz sahibi olan bir Türkiye var. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde, vesayetin her türlüsü ile mücadele edilmiş, post modern darbelere karşı dik durulmuş, milletin iradesine pranga vurulması engellenmiştir.” diye konuştu.

Mahalle danışma meclisi toplantıları devam ediyor

Başkan Güzel, “Ülkemizin menfaatine hiçbir projesi olmayan ve birbirlerine benzemeyen 6’lı masa ortakları Türkiye’nin kazanımlarını heba etme planları kurarken hükumetimiz dünya barışı için Rusya ve Ukrayna devletlerini ülkemizde aynı masa etrafında bir araya getirmiş tüm dünyaya adeta ‘masa öyle değil böyle kurulur’ mesajını vermiştir.” dedi.

“Sel afetinin yaralarının hızla sarılması için seferber olduk”

Yapılan çalışmaları karalama ve gölgeleme çabası içerisinde hareket edildiğini dile getiren Güzel, “Bozkurt sel afetinin 1. yıl dönümü vesilesiyle hayatını kaybedenlere Rabbimden rahmet diliyorum. Sel afetinin yaşandığı ilk andan itibaren Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve Bakanlarımız yaraların hızla sarılması için tüm güçleri ile seferber olmuşlar ve önce kayıp vatandaşlarımızın bulunması akabinde maddi zararların giderilmesi için seferber olmuşlardır. Bugün gelinen noktada Bozkurtumuz yeniden hem alt yapı hem de sosyal yaşam alanları, konutlar ve sanayi siteleri ile yeniden imar edilmiştir. Bizler vatandaşın yaralarının sarılması için gayret gösterirken maalesef İYİ Parti İl Başkanı PKK’ya yakınlığı ile bilinen bir kanala röportaj vermek için çaba sarfetmiştir. Bunlar olmaz ve kabul edilemez. CHP İl Başkanı ve Milletvekili de maalesef yapılan çalışmaları karalama ve gölgeleme çabası içerisinde hareket etmiştir. Bütün bunlar aziz milletimizin gözleri önünde cereyan etmiştir.”

Mahalle danışma meclisi toplantıları devam ediyor

“Hükümetimiz almış olduğu tedbirlerle pahalılıkla mücadeleye devam etmektedir”

Bilindiği üzere dünya, pandemi ile birlikte birçok açıdan sıkıntıya girmiş, tedarik zincirlerinin bozulması, üretim ağının yara alması gibi sebeplerle ekonomik anlamda bir dalgalanma yaşamış olduğunu söyleyen Akif Güzel, “Ülkemizde bu dalgalanmadan etkilenmiş, ekonomik türbülansın yol açtığı sebeplerle özellikle dünyadaki petrol fiyatlarının yükselmesi, enerji maliyetlerinin artması enflasyonu tetiklemiştir. Ancak burada hükümetimiz vatandaşını pahalılığa ezdirmemek için yeni ekonomi modeli ile bir taraftan enflasyon ile mücadeleyi başlatmış bir taraftan da ocak ve temmuz aylarında yapmış olduğu işçi memur ve emekli maaş zamlarıyla vatandaşına nefes olmuştur. Birçok gelişmiş ülke bu hususta çıkmaza girmişken ve çözüm dahi üretemiyorken hükümetimiz almış olduğu tedbirlerle pahalılıkla mücadeleye devam etmektedir. Elbette ki bu ekonomik türbülanstan da yine Cumhurbaşkanımız liderliğinde çıkacağız ve milletimizin ekonomik refahı için daha çok çalışacağız. Hemşehrilerimiz bu hususta müsterih olsun.”

“Çok daha fazlasını yapacağız”

Kastamonulu hemşehrilerine seslenen Güzel, “Misafirperver ve candan insanıyla, mükemmel doğasıyla Türkiyemizin göz bebeği Kastamonumuzu 20 yıldır, hastanelerle, havalimanıyla, Ilgaz tüneliyle, organize sanayi siteleriyle, istihdam alanları ile, tarihi kültürel turizmi ile nasıl imar ettiysek çok daha fazlasını yine milletimize hizmet etmek için yapmaya devam ediyoruz ve edeceğiz. Hisarardı mahallesi teşkilatımızı ve toplantımıza katılan mahallelilerimizi en kalbi duygularımla hürmetle selamlıyorum. 2023 Cumhurbaşkanlığı seçimlerine kadar gece gündüz çalışmaya ve Kastamonunun her karışında AK davamızın ayak izlerinin olacağına dair sizlere söz veriyorum. Aramıza yeni katılan AK davaya gönül veren yeni üyelerimize de hayırlı olsun diyorum.”

Mahalle danışma meclisi toplantıları devam ediyor

Mahalle danışma meclisi toplantıları devam ediyor