Mahalle sohbetleri başladı

Kastamonu Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, Candaroğulları Mahallesi sakinleriyle 'Mahalle Sohbetleri'nde bir araya geldi.

  • 1174
Mahalle sohbetleri başladı

'Ortak Akıl' ve 'Birlikte Yönetim' anlayışıyla hareket eden ve her fırsatta bunu dile getiren Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, Mahalle Sohbetleri kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

Sohbet kapsamında mahalle sakinleri sorunlarını, taleplerini ve önerilerini birebir Belediye Başkanı Vidinlioğlu’na iletme fırsatı buldu.

Mahalle Sohbetleri programları kapsamında ilk olarak Candaroğulları Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkan Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Belediye Başkan Yardımcısı Resul Köprülü ve belediye birim amirlerinin de katılımıyla gerçekleştirilen sohbette vatandaşlar mahalleleriyle ilgili sorunları ilk ağızdan Belediye Başkanı Vidinlioğlu’na iletti.

Mahalle sohbetleri başladı

İlk olarak mahalle sakinlerine Kastamonu Belediyesi olarak 4 yıllık süreçte yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Vidinlioğlu, hiçbir mahalle ayrımı gözetmeksizin belediye olarak Kastamonu’ya öz kaynaklarından 503 Milyon TL’nin üzerinde yatırım harcaması yaptıklarının altını çizdi.

Özellikle şehrin alt yapısı noktasında yılların ötelenmiş sorunlarına kalıcı ve köklü çözümler üretmek için çalıştıklarını ifade eden Başkan Vidinlioğlu, Candaroğulları Mahallesi’nde de devam eden alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birçok problemin çözüme kavuşturulacağına dikkat çekti.

Mahalle sakinlerinden gelen her talebi not alarak ilgili birim amirlerine yönlendiren Başkan Vidinlioğlu, vatandaşlardan gelen taleplerin imkanlar dahilinde kısa ve orta vadede çözüme kavuşturulacağını söyledi.

Candaroğulları Mahallesi'nde gerçekleştirilen mahalle sohbetlerine vatandaşların ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kastamonu Belediye Başkanı Op. Dr. Rahmi Galip Vidinlioğlu konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Göreve gelmeden önce de ifade ettiğimiz gibi ortak akıl ve istişare ile şehrimizi yöneteceğiz. Çoğunlukla mahalle muhtarlarımız ile bir araya geliyorduk. Muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda mahallelerimizde yaşanan aksaklıkları gideriyor, hizmetleri yerine getiriyorduk. Bu sefer mahallelerimizde vatandaşlarımızla bir araya geldik. Sohbetimize katılım gösteren her bir vatandaşımıza teşekkür ediyorum. Sıcak, samimi, keyifli ve verimli bir toplantı oldu. Kıymetli hemşehrilerim sorunlarını dile getirdi, taleplerini ifade etti ve biz de imkanlar dahilinde gerekenlerin yapılması için ilgili birim amirlerimize talimatlarımızı verdik.

Bütün çalışmalarımızı hemşerilerimizin menfaatleri doğrultusunda özenle sürdürdük, sürdürmeye de devam ediyoruz. Her zaman şehrimiz için en iyisini, en güzelini düşünme ve yapma gayreti içerisindeyiz. Bu kapsamda hemşerilerimizin görüşlerine, isteklerine ve en önemlisi de eleştirilerine büyük önem veriyoruz. Belki bizim göremediğimiz eksikliklerimiz var ve bunları vatandaşlarımızdan gelen talepler sonrasında düzeltme imkanı buluyoruz.

Candaroğulları Mahallemizin çok kıymetli sakinlerine teşekkür ediyorum. Mahalle toplantılarımızı sürdüreceğiz. Hemşehrilerimizi dinleyeceğiz, birlikte daha güzel ve daha güçlü Kastamonu hedefinde emin adımlarla ilerleyeceğiz."