Maşalacı vatandaşlarla kucaklaşıyor

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmaları devam ediyor.

  • 358
Maşalacı vatandaşlarla kucaklaşıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına il merkezinde devam ediyor. Halk ile kucaklaşıyor.  MHP Milletvekili adayı İbrahim Maşalacı, çarşı ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla bire bir temas kurarak, 24 Haziran seçiminin önemini anlattı.

Milliyetçi Hareket Partisi seçim çalışmalarına il merkezinde devam ediyor. Maşalacı seçim çalışmaları kapsamında Daday’da vatandaşlarla bir araya geldi.

24 Haziran’da gerçekleştirilecek olan erken genel seçimleri öncesinde çalışma temposunu daha da arttıran, ilçe ilçe, köy köy ve mahalle mahalle gezerek 7’den 70’e her kesime ulaşmaya çalışan Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı, vatandaşların gösterdikleri ilginin büyük mutluluk verdiğini kaydetti.

‘Ülkemizin geçtiği bu kritik dönemde her ülkücü gibi bizde bu taşın altına elimizi koyduk’ diyen Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı: “Ülkemiz üzerinde oynanan her türlü oyunlara karşı ülkücü hareket olarak görev ve sorumluğumuzun bilince olarak hainliğe, ihanete geçit vermeyeceğimizi, ülkemize karşı yapılan her türlü saldırıya karşı vatan millet aşkıyla mücadele edeceğimizi herkesin çok iyi bilmesi gerekiyor. Rabbim önce vatanın sonra milletimizin sonra bizim yardımcımız olsun, inşallah hayırlara vesile olur. Bu çıktığımız yol hak yoludur. Liderimiz Devlet Bahçeli'nin liderliğinde bu ülkenin yönetimine bu ülkenin birlikteliğine, bütünlüğüne ihtiyaç duyulduğunu addedilerek kendimizde bu yola baş koyduk. Milliyetçi Hareket Partisi bu ülkenin demiri, çeliği çimentosudur. Bizim ilk önce vatanımız sonra milletimiz  sonra partim diyen bir liderimiz var. Biz memleketimiz için varız. Milliyetçi Hareket Partisi olmadan bu ülkenin ayakta kalması çok zor. Bunu geçmişte de yaşadık. 15 Temmuzdan sonra da yaşıyoruz. Bu sebeple Milliyetçi Hareket Partisi mecliste ne kadar güçlü olursa devletimizde o kadar güçlü olur. Biz inanıyoruz ki bu seçim bir milat olacak. Ondan sonraki dönemde ülkemiz daha güçlü daha kuvvetli bulunduğu coğrafyada söz sahibi bir ülke olacak. İnsanlarımız daha mutlu olacak. Gençlerimiz bizim yaşadıklarımız yaşamayacaklar.”

ESNAFLAR MAŞALACI’YI BAĞRINA BASTI 
MHP 27. Dönem Milletvekili adayı İbrahim Maşalacı çarşı ziyaretlerinde Kastamonulu hemşerileriyle bir araya geldiği vatandaşlardan destek isteyerek, "MHP'nin mecliste güçlü şekilde temsil edilmesi, yeni süreçte de denge ve denetim açısından memleketin yararınadır" dedi. Esnafların sorunlarını tek tek dinleyen Maşalacı, seçildikleri taktirde esnafın sıkıntısını en yüksek perdeden dile getireceklerini ifade etti.

Maşalacı ayrıca MHP’nin mecliste güçlü bir şekilde temsil yetkisi aldığı takdirde hem esnafların hem de çiftçilerin eski refah günlerine geri dönmesi için yapılması gereken her türlü yasal desteğin sağlanacağını vurguladı.