Memur-Sen'den "Emeğe Saygı, Adalete Davet" eylemi

Kastamonu'da Memur-Sen İl Temsilciliği tarafından "Emeğe Saygı, Adalete Davet" temalı basın açıklaması düzenlendi.

  • 407
Memur-Sen'den &quotEmeğe Saygı, Adalete Davet" eylemi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Memur-Sen Kastamonu İl Temsilciliği tarafından Nasrullah Meydanı'nda basın açıklaması düzenlendi.

Memur-Sen Kastamonu Temsilcisi İrfan Bakır, 5. Dönem Toplu Sözleşmenin Kamu Görevlileri Hakem Kurulu'na taşındığını söyledi.

Kamu görevlilerinin haklı beklentilerini karşılayarak yeni hak ve kazanımlarla donatılmasına katkı ve destek sunmak için 81 ilde "Emeğe Saygı, Adalete Davet" temasıyla sahada olduklarına işaret eden Bakır, "Memur-Sen olarak toplu pazarlık sürecinde Kamu İşveren Heyetiyle sözleşme imzalanmasını sağlamak için büyük çaba sarf ettik. Bu gayretin yanı sıra basın açıklamalarıyla, iş bırakma eylemleriyle de sahada olduk ve heyetimizi destekledik. Bugün de aynı kararlılıkla ve örgütlü gücümüzle meydanlardayız." diye konuştu.

Devlet hizmetlerinin kesintisiz sürmesi ve devletin tüm unsurlarıyla işlemesinin teminatı olduklarını vurgulayan Bakır, "Biz ailelerimizle 20 milyonluk bir kitleyiz. Tekliflerimizde haklıyız, duruşumuzda hakkaniyetliyiz. Unutulmamalıdır ki kamu görevlilerinin memnuniyeti milletin memnuniyetidir. Milyonlarca insanı ilgilendiren fakat Kamu İşveren Heyetinin, Konfederasyonumuza sunduğu teklifte yok saydığı bütün tekliflerimizin Hakem Kurulu tarafından dikkate alınmasını istiyoruz." diye konuştu.