'Meselemiz ülkemizin bekasıdır'

Cumhur İttifakı üyeleri Doğa Kültür Köyü'nde bir araya gelerek basın açıklaması yaptı. 'Meselemiz ülkemizin bekasıdır. Meselemiz geleceğimizdir.' mesajı verildi.

  • 1357
'Meselemiz ülkemizin bekasıdır'

Cumhurbaşkanlığı 2. Tur seçimleri için Cumhur İttifakı temsilcilerinin katılımı ile Doğa Kültür Köyü'nde istişare toplantısı yapıldı.

Toplantıya, AK Parti, MHP, Yeniden Refah Partisi, Demokrat Sol Parti, Büyük Birlik Partisi İl Başkanları, 27. Dönem Milletvekilleri Hakkı Köylü, Metin Çelik, 28. Dönem Milletvekilleri Halil Uluay, Serap Ekmekçi, Belediye Başkanı Galip Vidinlioğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Güray Parçal, milletvekili adayları ve yöneticiler katıldı.

Cumhur İttifakı il başkanları adına konuşan AK Parti İl Başkanı Doğan Ünlü, "28. Dönem Genel Seçimlerinin milletvekili seçimine ilişkin kısmı neticelenmiş ve Cumhur İttifakı'nın gazi meclisimizde çoğunluğu elde ederek Türkiye Yüzyılı'na damga vuracak zaferi tescillenmiştir." dedi.

'Meselemiz ülkemizin bekasıdır'

"Milletimiz Cumhur İttifakı'nı birinci yapmıştır"

Ünlü, "Cumhur İttifakı olarak Cenab-ı Hakk’ın inayeti ve aziz milletimizin dua ve desteğiyle kazandığımız bu zaferin ittifakımız, şehrimiz, ülkemiz ve dünya için en güzel neticelere vesile olmasını niyaz ediyorum. Bu noktada Kastamonu’da aziz milletimiz üzerine düşeni yaparak Cumhur İttifakı'nı Kastamonu’da her zaman olduğu gibi birinci yapmış ve açık desteğini göstermiştir." diye konuştu.

"Şimdi mücadelemiz daha bir anlam kazandı"

Ünlü, "Gönüllere sığmayan büyük bir heyecanla zafere gidiyoruz. Nasıl ki 29 Mayıs 1453'de İstanbul’un fethiyle Fatih Sultan Mehmet yeni bir çağ başlatmışsa, bizde 28 Mayıs 2023 gecesi gerçekleşecek büyük fetihle 29 Mayıs 2023 sabahı Türkiye’mizde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı'nı inşallah hep birlikte başlatacağız." ifadelerini kullandı.

"Oylarıyla yanımızda olamayan kardeşlerimize sesleniyoruz." diyen Ünlü, "Meselemiz şahsi ikbal meselesi değildir. Meselemiz basit bir seçim değildir. Meselemiz sağ-sol, herhangi bir ırk, köken değildir. Meselemiz ülkemizin bekasıdır. Meselemiz geleceğimizdir. Meselemiz karanlık beyinlerin ufkunu açmaktır. Meselemiz onların kurmak istedikleri ihtişamlı zulüm düzenine engel olmaktır. Meselemiz dünyayı değiştiren lider ülke Türkiye'mizi beraber inşa etmektir. Meselemiz bu şerefli davada nasıl bir imtihan vereceğimizdir. Bütün kardeşlerimize, bize oy vermeyen vatandaşlarımıza, bize oy vermese de bu düşünceleri paylaşan tüm Kastamonu’ya sesleniyoruz. Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin birinci turunda farklı noktada kanaat gösteren kıymetli hemşehrilerimizin 28 Mayıs tarihinde gerçekleşecek 2. Tur seçimlerinde güçlü desteklerine talibiz ve bu desteği vereceklerine canı gönülden inanıyoruz." şeklinde konuştu.

'Meselemiz ülkemizin bekasıdır'

"28 Mayıs'ta büyük Türkiye Zaferini ülkemize yaşatacağız"

İl Başkanı Doğan Ünlü, "İnanıyorum ki aziz milletimiz iradesini, duasını ve desteğini Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dan yana kullanacaktır. Çünkü biz dünyayı yerinden oynatacak bir destek noktası bulduk. O destek noktamız büyük ve güçlü Türkiye’mizin liderliğinde yeni bir dünyayı kuracağımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Cumhur İttifakı olarak 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımıza verilen desteği daha yukarılara çıkarmak için var gücümüzle çalışacak, inşallah aziz hemşehrilerimizin de desteğiyle 28 Mayıs’ta büyük Türkiye Zaferini ülkemize yaşatacağız.

Bu büyük zaferi ülkemize yaşatmak için aziz hemşehrilerimizi rehavete kapılmadan Türkiye Yüzyılı'nın seçiminde 28 Mayıs’ta sandığa ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a destek olmaya davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.