MHP'de istişare toplantısı

MHP Kastamonu İl Başkanlığında ilçe başkanları ile istişare toplantısı gerçekleştirdi.

  • 1333
MHP'de istişare toplantısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar gerçekleştirilen istişare toplantısı hakkında açıklamada bulundu.

Başkan Çınar; "Göreve geldiğimiz süreç içerisinde Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu Cumhur İttifakı çerçevesinde MHP Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda ilçe başkanlarımızla yaptığımız çalışmaları değerlendirdik. Bunun yanında ilçelerimizdeki faaliyetler, belediyelerimizin çalışmaları ve projeleri hakkında fikir alışverişi yaptık.

Salgın hastalık sebebiyle ziyaretlerimizi kısıtlı yapıyorduk. Normalleşme sürecinde daha geniş çaplı ziyaretlerde bulunacağız. Bu neticede İl Başkanlığı olarak önümüzdeki süreçte tüm ilçelerimiz için ziyaret programı oluşturduk. Bu ziyaretlerde ilçe esnaflarımızla bir araya gelerek onların sorunlarını dinleyeceğiz. Esnafımızla istişarelerde bulunarak siyasi anlamda yapılması gerekenler hakkında raporlar oluşturacağız. Ayrıca gittiğimiz her ilçemizde kurum ziyaretlerimizi de yaparak Devlet yatırımlarını ve belediyelerimizin çalışmalarını yakından inceleyeceğiz. Ağlı İlçemizle başladığımız ilçe ziyaretlerinde Ağlı esnafının Milliyetçi Hareket Partisine olan samimiyeti, inancı ve güveni bizleri fazlasıyla heyecanlandırdı. En kısa sürede diğer ilçelerimizi de ziyaret edeceğiz. Toplantıdaki diğer gündem konumuz partimizin izlemiş olduğu Cumhur İttifakı siyaseti oldu. Ülkemizin bekası milletimizin bütünlüğü ve huzuru için büyük önem arzeden Cumhur İttifakı hakkında genel merkezimizin hassasiyetlerini ilçe başkanlarımıza ilettik. Ayrıca her iki ayda bir ilçe teşkilatlarımızla toplantılarımızın devam etmesi kararını aldık. İl ve ilçe teşkilatlarımızla, belediyelerimizle memleketimize layıkınca hizmet etmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki siyasi süreçte Cumhur İttifakının daha da sağlamlaşacağı kanaatindeyiz. Bu konuda Milliyetçi Hareket Partisi il ve ilçe teşkilatlarımız Genel Merkezimizin talimatları doğrultusunda bu ittifakın sağlamlaşması gayretinde olacak. Kastamonu AK Parti teşkilatının da bu hassasiyeti göstereceğine inanıyorum. Gerçekleştirdiğimiz toplantı memleketimiz için hayırlara vesile olsun."