MHP'den esnafa indirim çağrısı

MHP Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar başkanlığında ilçe başkanları ile toplantı gerçekleştirildi. Çınar, esnafa fiyatlarda indirim çağrısında bulundu.

  • 2367
MHP'den esnafa indirim çağrısı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emin Çınar başkanlığında ilçe başkanlarının katılımı ile toplantı gerçekleştirildi.

Cumhur İttifakına vurgu yapan İl Başkanı Emin Çınar; “Liderimiz Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendinin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakının güçlenerek devamı noktasında var gücümüzle çalışacağız” dedi.

Toplantıda diğer bir konu fiyat artışlarıyla ilgili oldu.

Çınar; “Genel Başkanımızın talimatı ile MHP belediyelerimizde su fiyatlarında yüzde 7 indirime gidildi. Bizlerde MHP teşkilatları olarak esnaf arkadaşlarımıza fiyatlarda indirim yapmaları çağrısında bulunuyoruz” dedi.

İlçelerde esnaf ziyaretlerinin daha fazla yapılması ve üye kayıt çalışmalarına hız verilmesi talimatında bulunulan toplantıda Çınar son olarak; CHP’nin ve ortaklarının hedeflerinin ve asıl amaçlarının ne olduğunu, kimlerle iş birliği halinde olduklarını milletimizle buluşarak daha iyi bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Biz tüm teşkilatlarımızla genel merkezimizin talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı çizgisinden çıkmadan vatandaşımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Ekonomik kriz bahane edilerek ülkemiz üzerinde oynanmak istenen oyunları milletimize iyi bir şekilde anlatmamız gerekiyor. Bundan sonra ziyaretlerimizi sıklaştıracağız. Toplantımız; teşkilatımıza, Kastamonu’muza ve ilçelerimize hayırlı olsun” dedi.