'MHP'yi kimseye yok saydırmayız!'

MHP Kastamonu İl Başkanı Şahin, 'Kimseye Milliyetçi Hareket Partisi'ni yok saydırmayız.' dedi.

  • 1212
'MHP'yi kimseye yok saydırmayız!'

Milliyetçi Hareket Partisi'nde 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri için aday belirleme süreci devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kastamonu İl Başkanı Emre Şahin, AK Parti Milletvekili Halil Uluay'ın ittifak ile ilgili açıklamasına dikkat çekerek, 'Kimseye Milliyetçi Hareket Partisi'ni yok saydırmayız.' dedi.

Şahin şöyle devam etti:

"Merkez ve ilçelerimizde yoğun ilgi alaka gösterip aday adayı olan kıymetli dava arkadaşlarımızın sayıca fazla oluşu bizleri ziyadesiyle heycanlandırmaktadır. Gerek Belediye Başkanlığı adaylığı gerekse İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi adaylığı noktasında inanmış dava arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde görev beklemektedir. Bu kapsamda aday belirleme sürecimiz tamamlandığında saha çalışmalarımız hız kazanacaktır.

Dün AK Parti Milletvekili Sayın Halil Uluay ittifak ile ilgili açıklamasında dikkatimizi çeken bir cümle kullanmıştır. Buradan sesleniyorun Sayın vekile; mevcut belediyelerimizi mi yok sayıyor yoksa Cumhur İttifakı'nın en büyük bileşeni Milliyetçi Hareket Partisini mi? Şu anda Kastamonu Merkez belediyesi ve bununla birlikte Tosya, Taşköprü, Çatalzeytin, Ağlı, Seydiler ve İhsangazi belediyeleri Milliyetçi Hareket Partisi tarafından yönetilmektedir. Kimseye Milliyetçi Hareket Partisi'ni yok saydırmayız.

Aday belirleme sürecimiz tamamlandığında tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz çalışmalarımızı sürdürüp üç hilalli sancağımızı diğer ilçelerimizde de asacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bizler yarım asrı aşkın bir siyasi hareketin mensuplarıyız, ben ve değerli dava arkadaşlarımız birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüp, kalenin surlarını genişleteceğiz."