MHP'li vekil adayı bayramda hastaları unutmadı

MHP Milletvekili adayı Hacı İbrahim Maşalacı Ramazan Bayramı dolayısıyla Kastamonu Devlet Hastanesinde yatan hastaları, hasta yakınlarını ve hastane personelini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

  • 467
MHP'li vekil adayı bayramda hastaları unutmadı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı devlet hastanesinde hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı acil şifalar diledi. Hastalara acil şifalar dileyen İbrahim Maşalacı tüm hastalarla ve hasta yakınlarıyla bayramlaşarak hasbihal etti.

Hastalara moral veren Maşalacı, daha sonra hastane personelini de ihmal etmeyerek onlarla da bayramlaştı ve sohbet etti. Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği ziyaret hakkında konuşan MHP Kastamonu Milletvekili Adayı Hacı İbrahim Maşalacı: “Bayramlarda hasta ve kimsesizleri de unutmamak gerekiyor. O yüzden büyüklerimizin bayramda ellerini öpmek ve hal hatırlarını sormak benim için çok önemli. Amacım bayramı evinde geçerlemeyen vatandaşlarımıza moral olmak ve bayramlarını kutlamak.  Bizler büyüklerimizin her zaman yanındayız. Allah nice bayramları sağlık, mutluluk ve birlik ve beraberlik içerisinde geçirmeyi nasip etsin hepimize’ dedi.

HASTA YAKINLARINDAN MAŞALACI’YA TEŞEKKÜR
Ramazan Bayramının 2. gününü hastane ziyaretiyle geçiren Maşalacı’ya hasta yakınları yaptığı ziyaretten ötürü teşekkür ettiler. 
Böylesine özel günlerde hastaların ve yaşlıların ihmal edilmemesi gerektiğini ifade eden Maşalacı: “Bayramlar her zaman herkes için mutlu ve huzurlu geçmiyor. Hastanelerde şifa bekleyen hastalar ve hasta yakınlarının morale ihtiyacı olduğunu düşünüp ziyaret ettik ve bayramlaştık” diye konuştu.