Milletvekili Çelik, Rektör Topal'la çalışmaları inceledi

Milletvekili Metin Çelik, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal'la birlikte üniversitede yapılan çalışmaları inceledi.

  • 2203
Milletvekili Çelik, Rektör Topal'la çalışmaları inceledi

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’la birlikte üniversitede yapılan çalışmaları inceleyen AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik, Muhammed İhsan Oğuz Vakfı tarafından yaptırılan Muhammed İhsan Oğuz İlahiyat Fakültesi binasını ziyaret etti. Çelik, 16 bin m2 kapalı alana sahip olan binada her türlü imkanı öğrencilerin hizmetine sunan Muhammed İhsan Oğuz Vakfı Başkanı Av. Abdülhalik Oğuz'a ve ailesine gönülden teşekkür ettiğini belirtti.

Milletvekili Çelik, "Gençlik ve Spor Bakanlığımızın katkılarıyla üniversitemiz içerisinde yapılan spor kompleksi hizmete açılıyor. Spor kompleksinin içerisinde öğrencilerimizin yanında diğer hemşehrilerimizin de kullanımına sunulacak olan il merkezimizdeki ikinci Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, 700 seyirci kapasiteli spor salonu, açık futbol, basketbol, voleybol sahaları ve tenis kortu yer alıyor."

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından üniversite içerisinde yapılan Kastamonu Teknokent inşaatını ziyaret eden Çelik, "İnşallah kısa süre içerisinde inşaat tamamlanarak hizmete girecek" dedi.

Son aşamaya gelen Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji (Eğitim) binası inşaatını da ziyaret eden Çelik, "Kastamonu Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin 1. ve 2. sınıflarında eğitim gören 193 öğrenci inşallah bu yıldan itibaren burada eğitimlerine devam edecekler. Yapılan bu hizmetlerin ilimize, Kastamonu Üniversitemize hayırlı olmasını diliyor, başta Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sayın Bakanlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."