Milletvekilleri, Devrekani'deki yatırımları inceledi

AK Parti Kastamonu milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci, Devrekani Belediyesi tarafından yapılan yatırımları inceledi.

  • 1093
Milletvekilleri, Devrekani'deki yatırımları inceledi

AK Parti Kastamonu milletvekilleri Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci, Devrekani ilçesini ziyaret etti.

Devrekani Belediye Başkanı Engin Altkukılaç’ı makamında ziyaret eden Uluay ve Ekmekci, yapılan yatırımlarla ilgili bilgi aldı.

Uluay ve Ekmekci, daha sonra çalışmaların devam ettiği projeleri yerinde inceledi.

Altıkulaç, projelerin ilçeye kazandırılması için desteklerini esirgemeyen milletvekillerine teşekkür etti.

Yapılan yatırımlarla ilgili konuşan Başkan Altıkulaç, "Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne ilçemizin önceliklerini belirleyip Devrekanimize vermiş olduğumuz sözleri, hükumetimizin ve siyasi büyüklerimizin de desteğini alarak bir bir gerçekleştirmeye devam ediyor ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz." dedi.

İlçede tamamlanan ve devam eden projelerden bahseden Altıkulaç, "Çalışmaları tamamlanan güneş enerji santrali (GES) projesi 19 Nisan’dan itibaren faaliyete geçti. Bir diğer projemiz de su arıtma tesisi projesi. 6 Kasım 2023 tarihinde kabulü yapılıp bu tarihten itibaren faaliyete geçti." dedi.

Devrekani Tarıma Dayalı İhtisas Besi Organize Sanayi Bölgesi (TDİOSB) ile ilgili bilgi veren Altıkulaç, "Projenin altyapı uygulama inşaatında halen yol ve parsel kazıları ile yağmur suyu şebeke inşaatı devam ediyor. Yüzde 30 kısmı tamamlandı." diye konuştu.

Diğer projelerin de hızla devam ettiğini kaydeden Altıkulaç, "Devrekani Kapalı Pazar Yeri Projesi atölye çelik imalatı ile birlikte yüzde 70'i bitti. Kapalı Yüzme Havuzu Projesi'nin de yüzde 85'i tamamlandı." ifadelerini kullandı.

Devrekani Belediye Başkanı Engin Altkukılaç şöyle devam etti:

"İlçemizi ziyaret ederek projelerimizi yerinde inceleme nezaketini gösteren ve bu projelerin hayata geçmesinde her zaman olduğu gibi ilçemizin en büyük destekçileri olan AK Parti milletvekillerimiz Halil Uluay ve Fatma Serap Ekmekci’ye ilçem ve şahsım adına teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum."