Milletvekilleri, Mazbatalarını Aldı

7 Haziran Genel Seçimleri sonrası milletvekili olmaya hak kazanan milletvekillerine, düzenlenen törenle mazbataları verildi.

  • 786
Milletvekilleri, Mazbatalarını Aldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et


25. Dönem Kastamonu Milletvekili olarak TBMM’ye gitmeye hak kazanan AK Parti Kastamonu Milletvekilleri Mustafa Gökhan Gülşen ile Metin Çelik ve MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Kastamonu Adalet Sarayında düzenlenen törenle mazbatalarını aldılar.

Törende konuşan AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, zorunlu ve bir hayli sıkıntılı bir seçim süreci geçirdiklerini belirterek, “Seçim zorlu ve sıkıntılıydı. Karşımıza bir tablo çıktı. İnşallah bu tablo hayırlı olur. Kastamonu ve Türkiye’nin büyümeye, gelişmeye ihtiyacı var. Önümüzdeki tablo inşallah bu büyüme için yeterli olur. Hizmetler hızlı bir şekilde devam eder” dedi.

AK Parti Kastamonu Milletvekili Metin Çelik ise, Milli İrade’nin tecelli ettiğini ifade ederek, “Milli İrade’nin gösterdiği yol doğrultusunda önümüzdeki süreci en iyi şekilde memleketimizin yararına olacak şekilde yürüteceğiz. Hem biz hem diğer partiler inanıyorum ki Türkiye’nin geleceğine emin adımlarla ilerlemesi için gerekli kararları gösterecekler. Kastamonu’yu en iyi şekilde temsil etmek için var gücümüzle çalışacağız” diye konuştu.

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar da, 7 Haziran Genel Seçimlerinin ülkeye ve millete hayırlı olmasını temennisinde bulunarak, “Halkın teveccühleri ile Kastamonu’nun problemleri için o parlamentoda hizmet etme görevi bana tekrar layık görüldü ve Rabbim bana bu görevle bir kez daha buluşmayı nasip etti. Bundan sonraki 25. Dönem parlamentosunda Ülkemize, Kastamonu’muza hizmet etmek için bu mazbataları aldık. Artık sizin o parlamento da bir dostunuz, arkadaşınız, kardeşiniz var. Ben bu dakikadan sonra herhangi bir siyasi parti gütmeden bütün Kastamonuluların Milletvekiliyim. Bana oy vermiş veya vermemiş hiçbir şekilde aklımın ucundan bile geçmez. Vatandaşlarımızın bana ihtiyaç duydukları her an yanlarındayım. Biz hizmet için bu yola çıktık ve Kastamonu’muza, milletimize hizmete devam edeceğiz ” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından milletvekillerine mazbataları teslim edildi.

VEDAT YUNUS İKİZOĞLU (İHA)