Muhtar adayı Küçüktarakcı'dan ziyaret

Saraçlar Mahallesi Muhtar Adayı Sadettin Küçüktarakcı, internet haber sitemizi ziyaret etti.

  • 1185
Muhtar adayı Küçüktarakcı'dan ziyaret

Kastamonu Güncel internet haber sitemizi yeni yerinde ziyaret eden Saraçlar Mahallesi Muhtar Adayı Sadettin Küçüktarakcı, 'Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak.' dedi.

31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlı olmasını dileyen Küçüktarakcı, haber sitemiz sahibi, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Murat Şengül'le yerel seçimlere ilişkin sohbette bulundu ve haber sitemizin çalışmaları hakkında bilgi aldı.

43 yıldır Saraçlar Mahallesi'nde ikamet ettiğini belirten Küçüktarakcı, "Mahallemin sorunlarını çok iyi bilen biriyim. Muhtarlık ek işim değil, tek işim olacak. Mahallede 15 günde bir gezilmedik yer kalmayacak. Seçmenlerimizden desteklerini bekliyorum." dedi.

Yeni yerimizin hayırlı olmasını temenni eden Küçüktarakcı'ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Şengül, adaylık sürecindeki çalışmalarında başarılar diledi.

SADETTİN KÜÇÜKTARAKCI KİMDİR?

1967 İhsangazi doğumlu. İlk, orta ve lise öğremini Kastamonu bitirdi. Kastamonu Kronospan Orman Ürünleri fabrikasında 38 yıl çalıştıktan sonra emekli oldu. Çalıştığı süre zarfında sendika başkanlığı yaptı. Kastamonuspor Taraftarlar Derneği Başkanlığı, Kastamonuspor Yönetim Kurulu üyeliği, Başkan Yardımcılığı ve Genel Kaptanlık görevlerinde bulundu. Okul Aile Birliği Başkanlığı ile siyasi partilerde yöneticilik yaptı.

43 yıldır Saraçlar Mahallesi'nde ikamet etmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.