Muhtar adayı Şengül, ekibini açıkladı

Budamış Mahallesi Muhtar adayı Ferhat Şengül, ihtiyar heyetini açıkladı.

  • 1312
Muhtar adayı Şengül, ekibini açıkladı

Budamış Mahallesi Muhtar adayı Ferhat Şengül, ekibini açıklayarak, "Mahalle olarak büyük aileyiz hep birlikte daha iyiyi daha güzeli başaracağız." dedi.

Budamış Mahallesi'nde 50 yıldır ikamet eden Şengül, çok geniş ve büyük planlarının olduğunu, ivedilikle ekibiyle birlikte ilk icraatlarının mahallenin yolları olacağını söyledi.

"En iyisini en güzelini yapacağız"

Muhtar adayı Şengül, "Göreve geldiğimizde ilk olarak Doğakent'in yollarındaki göçükler giderilecek, Şehri Şahane Sitesinin giriş yoluna duvar çektirilerek giriş ve çıkış yolunun asfaltlanıp site içindeki eriyen parkeler düzeltilecek ve hafriyat kamyonlarına site yolu kullandırılmayacak. Merkez Mahalle, Yeni Mahalle, Tepe Mahalle, Yukarı Budamış ve Kumara Mahallesinin yolları yenilenecek." diye konuştu.

Budamış Mahallesi Muhtar adayı Ferhat Şengül şöyle devam etti:

"Diger vaadlerimizi de; ekibimiz, mahallemiz ve kurumlarla istişare ederek, plan ve programlar dahilinde en iyisi ve en güzeli yapılacaktır."

Muhtar adayı Ferhat Şengül'ün ihtiyar heyeti şu isimlerden oluştu.

Asuman Ortakci-Seç Market sahibi, Berrin Yurttaş-Ev hanımı, Ahmet Çınar-Diş Teknikeri, Ahmet Dökmeci-Belediye personeli, Özkan Halaç-Karayolları Araştırma Teknikeri, Rüştü Kara-Emekli belediyeci, İsmail Arıkan-Antrenör, İbrahim Şengül-Esnaf.

Muhtar adayı Şengül, ekibini açıkladı