Muhtar Adayı Ümit Kerim 'Kuzeykent bizimle daha güzel olacak'

Kastamonu Kuzeykent Mahallesi Muhtar Adayı Ümit Kerim, Kuzeykent için yapmak istediklerini anlattı.

  • 1505
Muhtar Adayı Ümit Kerim 'Kuzeykent bizimle daha güzel olacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gelişen ilimizin gelişen mahallesi Kuzeykent'te hizmete talip olduklarını belirten Ümit Kerim; “Vatandaşlarımızla kurumlar arasındaki köprü olma görevini en iyi şekilde yerine getirerek sorunlara çözüm üretmenin yanı sıra ortaya koyacağımız fikirlerle öncü bir mahalle olmayı hedefliyoruz” dedi.

Muhtar Adayı Kerim şöyle devam etti:

“Kentsel Dönüşüm noktasında yaşanan sıkıntıları gidermek, çözüm yöntemleri üretmek adına mesai mevhumu gözetmeksizin ilgililerin kapısını aşındıracağız.

Komşuluk ilişkilerinin geliştirilmesi için farklı birçok etkinlik yaparak, bu kapsamda 'Halk Günleri' ve 'Pazar Yerinde Kermes' etkinlikleri yapmayı hedefliyoruz.

Sağlık ocağımızın daha iyi şartlarda görevini sürdürebilmesi için, fiziki iyileştirmeyi talep edeceğiz ve talebimizin takipçisi olacağız.

Dolmuş güzergahlarımızın Kuzeykent'te yaşayan vatandaşlarımıza daha faydalı daha fonksiyonel hizmet vermesi adına gerekli müdürlüklerimizle istişare edeceğiz.

İlimize öğrenim için gelen üniversite öğrencilerimizin sorunlarına daha titiz bir şekilde yaklaşarak Kastamonu'nun üniversite yüzü olan mahallemizin, Kastamonu tanıtımına en doğru biçimde katkı sunması için çalışmalar yürüteceğiz.

Mevcutta kurulmuş olan Kuzeykent Spor Kulübümüzün; Kastamonuspor1966 başta olmak üzere kulüplerimizle işbirliği şekilde hareket edeceğine, mahallemizin gençlerinin sporla sosyalleşmesine katkı sunacağız.

Genç, dinamik ve heyecanlı kadromuzla söz verdik, yapacağız.

Kuzeykent bizimle daha güzel olacak."