Muhtarlardan 'tatlı' ziyaret

Lider GMG Kastamonuspor, Arnavutköy Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını yaptığı idmanla noktaladı. İdmanı muhtarlar da ziyaret etti.

  • 1789
Muhtarlardan 'tatlı' ziyaret

GMG Kastamonuspor Tesisleri’nde Teknik Direktör Levent Eriş nezaretinde gerçekleşen idmanda futbolcuların hırs ve istekleri dikkat çekti.

İdmanı GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün’ün yanı sıra Kastamonu merkez mahalle muhtarları da izledi.

Muhtarlar adına konuşan Akmescit Mahallesi Muhtarı Cahit Kanburoğlu. “Ayağınıza toptan başka bir şey dolaşmasın inşallah. Sizleri yakından takip ediyor ve başarılarınızla gururlanıyoruz. Başta Onursal Başkanımız Sayın Cengiz Aygün olmak üzere Teknik Direktörümüz Sayın Levent Eriş ve tüm ekibe sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruzç” dedi.

Muhtarlardan 'tatlı' ziyaret

GMG Kastamonuspor Onursal Başkanı Cengiz Aygün ise muhtarların her birisine teşekkür ederek, onları stadyumda ve bundan sonraki idmanlarda da görmek istediklerini söyledi.

Teknik Direktör Levent Eriş ise. “Her birinize teşekkür ediyoruz. Bu başarılı süreci hak ettiğimizi düşünüyoruz. Çünkü işimizi gerçekten çok severek yapıyoruz. Şehre büyük bir hizmet vermeye çalışıyoruz. Biz şu anda sizlerin vasıtasıyla tüm halkımızın buraya geldiğini görüyoruz. Ayağınıza sağlıkç” dedi.

Ziyaret, muhtarlar tarafından takıma tatlı ikramıyla son buldu.