Murat Demir'in milletvekili seçilememesi büyük üzüntüye yol açtı

Kastamonu'da 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'den üçüncü sırada aday gösterilerek milletvekili seçilen Murat Demir'in, 24 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilememesi büyük üzüntüye yol açtı.

  • 918
Murat Demir'in milletvekili seçilememesi büyük üzüntüye yol açtı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

1 Kasım’da AK Parti’den Kastamonu Milletvekili seçilen Murat Demir, 24 Haziran seçimlerinde üçüncü sıradan milletvekili adayı gösterilmesine rağmen yapılan ittifak nedeniyle milletvekili seçilemedi. Yaklaşık 2,5 yıllık süreçte Kastamonu’ya birçok projenin kazandırılmasında büyük rol oynayan Murat Demir’in tekrardan milletvekili seçilememesi Kastamonu’da büyük üzüntüye yol açtı.

Her görüşten vatandaşlar, Murat Demir’in sosyal paylaşım sitelerine mesajlar göndererek üzüntülerini dile getirdiler. Sosyal paylaşım sitesinde üzüntülerini paylaşan bazı kullanıcılardan Şeref Demir, “Memleketimize yapacağınız hizmetlerden dolayı size ve sizin gibi koca yürekli kişilere sonsuz teşekkürlerimi arz ediyorum. Sayın vekilim, bizler her daim sizinle olacağız inşallah. Varlığınız bizimle olduktan sonra gerisi her türlü akar yolunu bulur inşallah. Her kişinin kalbinde ve yüreğinde bir aslan parçası vardır bilin isterim sayın vekilim” dedi.

Engin Akcaoğlu, “Sayın Vekilim Murat Demir bu kısacık bir ara, güzel başlangıçların habercisi olacaktır. Sizin sıcakkanlı ve içten oluşunuz sizi Bize sevdirdi. Allah’a emanet olun ama bu ayrılık değil tekrar güzel başlangıçlara hep birlikte ulaşacağımızın habercisi olacak inşallah” diye konuştu.

Feyza El Aksa, “Reisimizin seçilmesine hamdolsun bizler de çok sevindik. Fakat önce sizi harcamalarına ve bu nedenle CHP çıkmasına çok üzüldük. Liyakate bakılmaması müstahak hakkının verilmemesi bizi üzen. Son güne kadar koşturdunuz seçilemeyeceğinizi bile bile. Merkezde her gün İYİ Parti ve CHP geldi. AK Parti’den bir Allahın kulu gelmedi. Hep böyle artık liyakatsiz, sorumsuz insanları, yüze gülüp arkadan iş çevirmelerden bıktı. İnsanlar ilk defa her platformda Kastamonu’yu dile getiren, ilerlemesi için canla başla çalışan siz oldunuz. Hakkınızı helal ediniz”

Mehmet Koca, “Kastamonu’muza yakışmadı. Zaten şehrimizin değişmez talihi çalışanı taşla yatanı alkışla düşüncesi. Bu sebeple 30 yıldır şehir olarak yerimizde sayıyoruz zaten. Sağlık olsun sayın vekilim, siz çalışın ne demişler ‘balık bilmezse halîk bilir”

Davut Aydemir, “Sayın vekilim, ülkemiz ve Kastamonu adına çok güzel hizmetler yaptınız. Buna Allah ve insanlar şahittir. Rabbim sizin yolunuzu açık etsin. Her zaman Kastamonu ve ülkemize yeni hizmetleriniz olacaktır. Önemli olan bu gök kubbede Murat Demir’in hoş bir seda ve iz bırakmasıdır. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Durmak yok yola devam vekilim”

Şevket Kebeli, “Şimdi şapkayı önüne koyup düşünsünler bakalım. Murat Demir yerine giden vekille mi daha çok Kastamonu’ya hizmet alacaklar? Bu ayıp ömür boyu onlara yetecektir”

Sebahat Ayçin, “Sayın vekilim, Türkiye kazandı evet, bizlerin birinci önceliği Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı başkan yapmak ve Türkiye’nin şahlanıp güçlenmesi idi... Ama bu süreçte bir şeyleri eksik yapmışız ki Kastamonu ve özellikle Cide çok şey kaybetti”

İlhan Bakır, “Sayın vekilim, Kastamonu seni hiç bir zaman unutmayacaktır. Kastamonu’ya ve ilçelerimize yaptığınız hizmetleri şimdiye kadar hiç kimse yapmadı. Allah sizden razı olsun, bundan sonraki yaşantınızda başarılar dilerim”

AK Parti 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir ise, sosyal paylaşım hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkan seçilmesini tebrik ederek, şunları yazdı: “Çok mutluyum; hiç üzgün değilim. Neden mi? 1. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tüm dünyanın oyunları bozarak halkımız tarafından başkan seçildi. Benim için en önemli olan budur. 2. şahsımın seçilememesi sonucu binlerce mesaj ve telefonla üzüntülerini belirten hemşerilerim beni fazlasıyla gururlandırdılar. Çok kıymetli Kastamonulu hemşerilerime, başta Tosya ve Doğanyurt olmak üzere tüm ilçelerimize cefakar, vefakar tüm yönetim ve teşkilat mensuplarımıza sonsuz teşekkürler ediyorum, gayretlerinizin devamını diliyorum. Bu h(AK) davaya hizmetimiz ara vermeden devam edecek. Kastamonu’ya hizmetlerim ömrümün sonuna kadar görevimiz ne olursa olsun hep sürecek.

Sosyal medya ortamında siz değerli hemşerilerim güzel temennilerde bulunmanız beni mutlu ediyor. Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş dostum yerinde ve başarılı, Tuzla Belediye Başkanımız yerinde ve başarılı, bize partimiz hangi görevi verirse biz onu yaparız. Bu davaya hizmet etmek onur ve şereflerin en büyüğüdür” şeklinde konuştu.

Öte yandan Murat Demir, Kastamonu’da milletvekili seçilmesinin ardından 2,5 yıllık süreçte 2 milyar liraya ihale edilen Kastamonu-İnebolu Yolunu, İnebolu Limanını özelleştirilmesi, Cide-Kurucaşile Yolu, Gazi Stadyumu, Kapalı Spor Salonu, Pınarbaşı-Şenpazar-Cide bağlantı yolu, Uluslararası Polis Eğitim Merkezi, Cide Devlet Hastanesi, İnebolu Devlet Hastanesi gibi önemli projelerin Kastamonu’ya kazandırılmasında önemli rol oynadı.